Gaming volan Logitech G29
Gaming volan Logitech G29 Prikaži uvećano

Gaming volan Logitech G29

Novo

619 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 57 KM

Cijena za gotovinu: 619,- KM

Više detalja

Gaming volan Logitech G29

Volan Logitech G29 je kvalitetan i visoko učinkovit sistem koji garantuje realističan osjećaj vožnje tokom igranja trkaćih igri. Odlikuje ga dvostruki Force Feedback motor, koji omogućava brz prijenos podataka s ceste, koji su potrebni za pobjedu. Opremljen je sa svim gumbima koje trebate za igranje i postavke. Promišljeno namještena LED svjetla predlažu kada je primjereno vrijeme za promjenu brzine, te vam omogućavaju da što prije ubrzate.

Dizajniran je za korištenje na Playstation PS3 i PS4 igraćim konzolama. Koristite volan na svojoj PS konzoli i zajamčite si pobjedu! Odlikuje ga učinkovit Dual-Force motor, koji jamči preciznost i brine za potpuno realan osjećaj vožnje. Bez obzira na teren na kojem vozite, nudi brze povratne informacije i realno simulira učinak sile.


Ima spiralne zupčanike koji jamče brz, gladak i precizan nadzor nad vožnjom. Zahvaljujući zupčanicima koji se obično nalaze u automobilskom mjenjaču, smanjene su neželjene buke i vibracije volana. Anti-backlash funkcija jamči odličnu vezu i povećava nadzor nad vožnjom, a magnetna polja prepoznaju vaš položaj za volanom.


Napravljen je od visoko kvalitetnih i izdržljivih materijala, koji omogućavaju akciju i dugotrajnu pouzdanost. Tvrdi čelični ležajevi upotpunjuju gredu volana, a pedale su napravljene od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Za potpuni nadzor i dugotrajnu udobnost, površina volana je prevučena mekanom kožom koja je ručno šivana i pruža sportski osjećaj.


Na volanu se nalaze svi kontrolni gumbi koje trebate za igranje i podešavanje igre. Za dodatne detaljne postavke vožnje, volan ima brojčanik s 24 točke kojim upravljate preko +/- gumba na prednjoj strani. Omogućava rotaciju za 900°, što znači da volan možete okrenuti dva i pol kruga. Za precizno određivanje smjera u koji je okrenut, volan ima vizualni indikator.


Za savršen doživljaj i realnu igru, volan ima priložene pedale s ugrađenim plinom. Pedale omogućavaju precizno ubrzavanje, kočenje i mijenjanje brzina, s realnim osjećajem, kao da sjedite u automobilu. Napravljene su od izdržljivog nehrđajućeg čelika, a gumirane noge jamče siguran kontakt s tlom i sprječavaju klizanje. Svoj trkaći doživljaj možete ispuniti Driving Force Shifter 6-stupanjskim mjenjačem.

Sadržaj paketa:
Volan Logitech G29
Pedale
Adapter
Volan:
Rotacija: za 900°
Visina: 27 cm
Širina: 26 cm
Dužina: 27,8 cm
Masa: 2,25 kg (bez kablova)
Pedale:
Visina: 16,7 cm
Širina: 42,85 cm
Dubina: 31,1 cm
Masa: 3,1 kg (bez kablova)
Garancija 2 godine
Službena web stranica

2 ostalih proizvoda

Pregledani proizvodi