Televizor TOSHIBA LED 43'' 43U2963DG (109 cm)
TOSHIBA TV LED 43U2963DG Prikaži uvećano

Televizor TOSHIBA LED 43'' 43U2963DG (109 cm)

Novo

599 KM

Televizor TOSHIBA LED 43'' 43U2963DG (109 cm)

Dijagonala: 43"
Rezolucija: 3840x2160
Kontrast: mega
Tehnologija: LED
Tip: TV-a SMART
Zakrivljeni ekran: Ne
Tjuner: DVB-T2/C/S2
Ostalo: HDMI 4, 1, USB 2
Garancija: 5 godina

Toshiba televizori

Sa ovim modelom velićine 43 inča, Toshiba i dalje nastavlja pridonositi kvaliteti iskustva gledanja televizora pomičući granice dizajna svojim visokokvalitetnom izradom. Korištenem najsavremenijih tehnologija Toshiba brend je postigao značajne rezultate u kvaliteti, pa se kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu. Boje koje ovaj televizor daje su stvarne i Toshiba tehnološka rješenja daju kristalno jasan prikaz slike na ekranu.

Kristalno jasna slika

Ovi televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Toshiba koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama Toshiba TV-i su jako traženi kod razlićitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igraćoj populaciji su več odavno Toshiba televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.


Igre bez problema

Kako bi se u igrama popeli na vrh, pomoću specifične tehnologije, televizor smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu. S ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše igraće iskustvo zapoćne.


Prilagođavanje zvuka i slike

Uživajte u zvuku koji bi normalno očekivali čuti u kinu. Uživajte u autentičnom zvuku akcija na sceni zahvaljujući Dolby Audio. Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Toshiba televizori prilagođavaju svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogučava jasnije dijaloge u vijestima ili mogučnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku. Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Toshiba

Pregledani proizvodi