Televizor Toshiba 32WL1A63DG D-LED, 32" (81 cm), HD Ready
Televizor Toshiba 32WL1A63DG D-LED, 32" (81 cm), HD Ready Prikaži uvećano

Televizor Toshiba D-LED 32" 32WL1A63DG (82 cm)

Novo

299 KM

Brand TOSHIBA
Rezolucija ekrana 3840 x 2160 px 4K
Garancija 60 mjeseci
Dijagonala 49"
Tip ekrana LED
Smart Da
3D funkcija Ne
Sistem emitiranja DVB-T2/C/S2 CI+: CI+ 1.4
Teletekst Da
LAN 1
USB 3
Kompozitni ulaz (AV) Da
Wi - Fi Da
Operativni sistem (TV) Toshiba OS
HDMI (TV) 4

Televizor Toshiba D-LED 32" 32WL1A63DG (82 cm)

  • HD (High Definition) Ready
  • 3x HDMI
  • 2x USB
  • Eco Friendly mode
  • USB Recording
  • Dolby Audio

Toshiba televizori

Sa ovim modelom velićine 32'' inča, Toshiba i dalje nastavlja pridonositi kvaliteti iskustva gledanja televizora pomičući granice dizajna svojim visokokvalitetnom izradom. Korištenem najsavremenijih tehnologija Toshiba brend je postigao značajne rezultate u kvaliteti, pa se kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu. Boje koje ovaj televizor daje su stvarne i Toshiba tehnološka rješenja daju kristalno jasan prikaz slike na ekranu.


Kristalno jasna slika

Ovi televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Toshiba koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama Toshiba TV-i su jako traženi kod razlićitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igraćoj populaciji su več odavno Toshiba televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.


Igre bez problema

Kako bi se u igrama popeli na vrh, pomoću specifične tehnologije, televizor smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu. S ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše igraće iskustvo zapoćne.Prilagođavanje zvuka i slike

Uživajte u zvuku koji bi normalno očekivali čuti u kinu. Uživajte u autentičnom zvuku akcija na sceni zahvaljujući Dolby Audio. Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Toshiba televizori prilagođavaju svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogučava jasnije dijaloge u vijestima ili mogučnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.
Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Toshiba

Smart TV – sve što treba da znate prije kupovine!


Prilikom kupovine televizora, najvažnije stvari koje treba uzeti u obzir su: veličina ekrana, ​​kvalitet slike, kvalitet zvuka i povezanost, kao i sam izgled. Pojava smart TV televizora, međutim, donijela je još jednu dimenziju mogućnosti vašem video doživljaju. Smart televizori dominiraju policama trgovina, ali je li vam zaista potreban? Sve što treba da znate prije kupovine smart TV pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/smart-tv/

Pregledani proizvodi