• Rasprodano

Stativ BRAUN PRO NOX160

ID: LJ113396
Nedostupno
205 KM
s PDV-om
Rata već od 9 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Kako bi omogućili najbolje fotografije, BRAUN sada nudi tri visokokvalitetna stativa sa NOX serijom. BRAUN NOX 160 Professional ima visinu do 160 cm i dolazi sa kugličavom glavom i dva nivoa koji savršeno orijentišu kameru. Stativ je težak 1,8 kilograma i podržava visoke kategorije i kamere do 13 kilograma. Dvodijelni podesivi središnji stupac može se lako okrenuti za nevjerojatne makro snimke. Noge zaključanih brava sastoje se od pet segmenata i obrnuto su na 180 stepeni za minimalnu visinu savijanja. Po čemu je NOX 160 Professional poseban: jedna noga se može demontirati i koristiti kao monopod! Kako bi se osiguralo da je NOX 160 Professional stabilan na svakoj površini, noge imaju gumene noge i podesive šiljke
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).