SAMSUNG televizor 55NU7093 LED, 55" (140 cm), 4K Ultra HD, Smart
Snižena cijena! SAMSUNG televizor 55NU7093 LED, 55" (140 cm), 4K Ultra HD, Smart Prikaži uvećano

SAMSUNG televizor 55NU7093 LED, 55" (140 cm), 4K Ultra HD, Smart

Novo

1 156 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 99 KM

Više detalja

-130 KM

SAMSUNG televizor 55NU7093 LED, 55" (140 cm), 4K Ultra HD, Smart

Dijagonala    55" (140cm)
Ekran    Slim D-LED
Oblik ekrana    Ravni
Rezolucija    3840 x 2160
SMART    Da
WiFi    Da
Tip Tunera    DVB-T/C
MCI frekvencija    1300
VGA    Ne
.

.

Samsung boje na TV-u

Korištenem najsavremenijih tehnologija Samsung je postigao znacajne rezultate u kvaliteti svojih televizora, pa se brend kao takav ucvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu. Boje koje ovi LED televizor daje su stvarne i kristalno jasne. Samsungova tehnološka rješenja povecavaju kvalitetu slike, i korisnici su više nego zadovoljni onim što vide. Samsung televizori daju stvarne boje i u svijetlim i mracnim scenama.


Kristalna slika

LED televizori ostvaruje bolju razlucivost i sjajan doživljaj, i Samsung koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama su Samsungovi TV-i jako traženi kod razlicitih kategorija TV korisnika. Filmofili ce uz vizuelno iskustvo i uz odlicna audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igracoj populaciji su vec odavno Samsungovi televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.


Brzina prikaza

Tehnologija izrade televizora daju odlicne karakteristike i brzine prikaza na ekranu. Sa ovim rješenjima necete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše igrace iskustvo zapocne.

Prilagodavanje svjetline i zvuka

Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Samsungovi LED televizori su postigli zapažen kvalitet slike i zvuka u svojim modelima. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogucava jasnije dijaloge u vijestima ili mogucnost da bolje cujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.

Pregledani proizvodi