Clicky

TESLA televizor 32S315BH, 32" (81 cm), HD ready
TESLA televizor S315BH, 32"(81 cm), 720p HD ready Prikaži uvećano

TESLA televizor 32S315BH, 32" (81 cm), HD ready

Novo

229 KM

229 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 22 KM

Više detalja

TESLA televizor 32S315BH, 32" (81 cm), HD ready

Model: 32S315BH
Tip ekrana: LED
Dijagonala: 32"
Rezolucija: 720p HD ready (1366 x 768)
Tuner: DVB-T2/C/S2
Smart: NE
Garancija: 36 mjeseca

SVI MOGU DA IMAJU - ODLIČAN TV

Elegantni i pouzdani Tesla televizori iz serije 3 isporučuju sliku bez konkurencije u svojoj kategoriji. Uz panele A klase, tjunere za prijem digitalnog, a kod nekih modela i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u svaki prostor i izuzetno povoljnu cijenu, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Zaista – Best Buy.

SVJETSKI STANDARDI - NIKAD PRISTUPAČNIJI

Tesla televizori su proizvod vizije u kojoj svaki dom može sebi da obezbjedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. I zaista, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Uz kvalitet, elegantni dizajn i 3 godine garancije koje omogućavaju gledanje i najuzbudljivih programa bez stresa, Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta.

POREĐENJE OTVARA OČI

Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Ono što ne vidite je panel A klase koji omogućava uživanje u slici bez “mrtvih” piksela. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvjek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizori iz serije 3 nude i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.

Pregledani proizvodi