Clicky

TESLA televizor 32''S315BH, 32"(81 cm), 720p HD ready
TESLA televizor 32''S315BH HD Prikaži uvećano
  • Načini plaćanja:
   - Gotovinom prilikom preuzimanja
    - Internet bankarstvom
    - Općom uplatnicom
    - Karticama jednokratno i na rate

    Dostava: na vašu adresu putem brze pošte u roku od 24h

  TESLA televizor 32''S315BH, 32"(81 cm), 720p HD ready

  Novo

  245 KM

  Maloprodajna cijena
  Rata već od: 22 KM

  Više detalja

  TESLA televizor 32''S315BH, 32"(81 cm), 720p HD ready

  Model: 32S315BH
  Tip ekrana: LED
  Dijagonala: 32"
  Rezolucija: 720p HD ready (1366 x 768)
  Tuner: DVB-T2/C/S2
  Smart: NE
  Garancija: 36 mjeseca

  SVI MOGU DA IMAJU - ODLIČAN TV

  Elegantni i pouzdani Tesla televizori iz serije 3 isporučuju sliku bez konkurencije u svojoj kategoriji. Uz panele A klase, tjunere za prijem digitalnog, a kod nekih modela i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u svaki prostor i izuzetno povoljnu cijenu, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Zaista – Best Buy.

  SVJETSKI STANDARDI - NIKAD PRISTUPAČNIJI

  Tesla televizori su proizvod vizije u kojoj svaki dom može sebi da obezbjedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. I zaista, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Uz kvalitet, elegantni dizajn i 3 godine garancije koje omogućavaju gledanje i najuzbudljivih programa bez stresa, Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta.

  POREĐENJE OTVARA OČI

  Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Ono što ne vidite je panel A klase koji omogućava uživanje u slici bez “mrtvih” piksela. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvjek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizori iz serije 3 nude i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.

  Pregledani proizvodi