SAMSUNG televizor LED 50NU7022,50" (127 cm), 4K Ultra HD
Snižena cijena! Televizor SAMSUNG LED TV 50NU7022 Prikaži uvećano

SAMSUNG televizor LED 50NU7022,50" (127 cm), 4K Ultra HD

Novo

999 KM

-100 KM

SAMSUNG televizor  LED 50NU7022,50" (127 cm), 4K Ultra HD

Model: UE50NU7022KXXH
Tip ekrana: LED
Dijagonala: 50"
Rezolucija: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
Tuner: DVB T2/C
Smart: Da
Garancija: 24 mjeseca

.

Samsung boje na TV-u

Korištenem najsavremenijih tehnologija Samsung je postigao značajne rezultate u kvaliteti svojih televizora, pa se brend kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu. Boje koje ovi LED televizor daje su stvarne i kristalno jasne. Samsungova tehnološka rješenja povečavaju kvalitetu slike, i korisnici su više nego zadovoljni onim što vide. Samsung televizori daju stvarne boje i u svijetlim i mračnim scenama.


Kristalna slika

LED televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Samsung koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama su Samsungovi TV-i jako traženi kod razlićitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igraćoj populaciji su več odavno Samsungovi televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.


Brzina prikaza

Tehnologija izrade televizora daju odlične karakteristike i brzine prikaza na ekranu. Sa ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše igraće iskustvo zapoćne.

Prilagođavanje svjetline i zvuka

Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Samsungovi LED televizori su postigli zapažen kvalitet slike i zvuka u svojim modelima. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogučava jasnije dijaloge u vijestima ili mogučnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.

Pregledani proizvodi