MeanIT Sat pametni, sport, vodootporan IP67 - M40 Call

ID: TR16819
Na stanju
119 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
M40 Call
Količina

Kako mu i sam naziv kaže, s ovim se pametnim satom mogu obavljati telefonski pozivi. Direktno sa sata! Kroz zanimljivo dizajnirano sučelje s mnogobrojnim ikonicama na ekranu osjetljivom na dodir nalazi se i sučelje s brojevima. Jednostavno otipkate telefonski broj i obavite poziv direktno sa sata. Na 1,3-inčnom ekranu možete pratiti multi sport aktivnosti, za vrijeme različitih sportskih aktivnosti, a zanimljive statističke podatke kroz duži period možete analizirati na ekranu pametnog telefona, uz mobilnu aplikaciju DaFit. Pametni sat, 1.3" ekran osjetljiv na dodir, mogućnost telefoniranja direktno sa sata, super izdržljiva baterija omogućava dugotrajan rad, multi sport podrška, mjerenje broja otkucaja srca i koraka u danu, IP67 vodootporan, DaFit aplikacija GRATIS dodatna crvena narukvica u pakiranju
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).