TOSHIBA televizor LED 40L2863DG, 40" (102 cm), Full HD
TOSHIBA televizor  LED 40L2863DG, 40" (102 cm), Full HD Prikaži uvećano

TOSHIBA televizor LED 40L2863DG, 40" (102 cm), Full HD

Novo

499 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 46 KM

Više detalja

Brand TOSHIBA
Rezolucija ekrana 1920 x 1080 px
Garancija 60 mjeseci
Dijagonala 40"
Tip ekrana LED
Smart Da
3D funkcija Ne
Audio izlaz 2x8W
Sisitem zvučnika Zvučnik na dnu
Sistem emitiranja DVB-T2/C/S2
Teletekst Da
USB 2
Wi - Fi Da
Bluetooth Da
Operativni sistem (TV) Toshiba OS
HDMI (TV) 3

TOSHIBA televizor  LED 40L2863DG, 40" (102 cm)

Toshiba televizori

Sa ovim modelom velićine 40'' inča, Toshiba i dalje nastavlja pridonositi kvaliteti iskustva gledanja televizora pomičući granice dizajna svojim visokokvalitetnom izradom. Korištenem najsavremenijih tehnologija Toshiba brend je postigao značajne rezultate u kvaliteti, pa se kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu. Boje koje ovaj televizor daje su stvarne i Toshiba tehnološka rješenja daju kristalno jasan prikaz slike na ekranu.

Kristalno jasna slika

Ovi televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Toshiba koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama Toshiba TV-i su jako traženi kod razlićitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igraćoj populaciji su več odavno Toshiba televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.


Igre bez problema

Kako bi se u igrama popeli na vrh, pomoću specifične tehnologije, televizor smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu. S ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše igraće iskustvo zapoćne.


Prilagođavanje zvuka i slike

Uživajte u zvuku koji bi normalno očekivali čuti u kinu. Uživajte u autentičnom zvuku akcija na sceni zahvaljujući Dolby Audio. Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Toshiba televizori prilagođavaju svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogučava jasnije dijaloge u vijestima ili mogučnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.

Kratki vodič za kupovinu televizora

U ovom kratkom vodiču za kupovinu televizora pročitajte konkretne savjete koji vam trebaju za brzu i jednostavnu kupovinu televizora. Saznajte sve o modelima ekrana do ključnih karakteristika i specifikacija – pokušaćemo da objasnimo sve što treba da znate prilikom kupovine televizora. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/televizor-vodic-za-kupovinu/

Pregledani proizvodi