Philips televizor 43PUS6703, 43" (109 cm), LED 4K Ultra HD Smart
Snižena cijena! Televizor Philips 43PUS6703 4K Ambilight Prikaži uvećano

Philips televizor 43PUS6703, 43" (109 cm), LED 4K Ultra HD Smart

Novo

675 KM

-74 KM

Brand PHILIPS
Rezolucija ekrana 3840 x 2160 px 4K
Garancija 60 mjeseci
Dijagonala 43"
Tip ekrana LED
Smart Da
3D funkcija Ne
Sistem emitiranja DVB-T/C/T2/T2-HD/S/S2
Teletekst Da
LAN 1
USB 2
Kompozitni ulaz (AV) Da
Wi - Fi Da
HDMI (TV) 3

Philips televizor 43PUS6703, 43" (109 cm), LED 4K Ultra HD Smart

Ambilight. Prenesite emocije izvan zaslona.

Philips Ambilight filmove i igre pretvara u prožimajući doživljaj. Glazba će imati vlastiti svjetlosni šou. Zaslon će izgledati veći nego što je. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje na zaslonu emitiraju na zidove i u prostoriju, u stvarnom vremenu. Dobit ćete savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje. Još jedan razlog zbog kojeg ćete voljeti svoj televizor.

Rezultat slike za 43PUS6703 / 12


HDR Plus. Bolji kontrast, boja i oštrina.

HDR Plus novi je standard za videozapise. Ponovno definira kućnu zabavu zahvaljujući naprednom kontrastu i bojama. Uživajte u osjetilnom doživljaju koji dočarava originalno bogatstvo i živost, a istovremeno je i odraz namjere autora sadržaja. Krajnji rezultat? Svjetliji naglasci, veći kontrast, širi raspon boja i detalji izraženiji no ikad dosad.

Micro Dimming optimizira kontrast televizora

Zahvaljujući našem posebnom softveru koji analizira sliku u 6400 različitih zona i prilagođava je sukladno tome, uživat ćete u nevjerojatnom kontrastu i kvaliteti slike koja pruža doista realističan vizualni doživljaj.

Izuzetno tanki okvir s rubom boje aluminija i postoljem.

Moderan europski dizajn očituje se kroz neovisna aluminijska postolja koji se bojom tamnog srebra uklapaju s izuzetno tankim okvirom.

4K Ultra HD. Slika je toliko oštra da ćete imati dojam da ste u središtu radnje.

Uz četiri puta veću rezoluciju od one konvencionalnih Full HD televizora, Ultra HD osvjetljava zaslon s 8 milijuna piksela, a tu je i naša jedinstvena tehnologija Ultra Resolution Upscaling. Uživajte u boljem prikazu bez obzira na kvalitetu originalnog sadržaja te oštrijim slikama vrhunske dubine i kontrasta, prirodnim kretnjama i živopisnim pojedinostima.


Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Philips

Pregledani proizvodi