TESLA televizor 43T319SF D-LED, 43" (109 cm), Full HD
Televizor TESLA TV 32''T319 SMART Prikaži uvećano

Televizor TESLA LED 43'' 43T319SF (109 cm)

Novo

419 KM

Brand TESLA
Rezolucija ekrana 1920 x 1080 px
Garancija 60 mjeseci
Dijagonala 43"
Tip ekrana LED
Smart Ne
3D funkcija Ne
Audio izlaz 2x8W
Sistem emitiranja DVB-T/T2/C/S/S2
Teletekst Da
USB 2
Kompozitni ulaz (AV) Da
Wi - Fi Ne
Bluetooth Ne
HDMI (TV) 2

Televizor TESLA LED 43'' 43T319SF (109 cm)Ekran: 43" LED
Rezolucija: 1920 x 1080
Smart: DA
OS: Linux
Wi-FI: DA
Tjuneri: DVB-C, DVB-S,
DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Audio: Dolby,
Surround Sound Virtual
Ostalo: Kompozitni ulaz,
HDMI x2, LAN RJ-45,
CI slot, USB 2.0 x2


SVI MOGU DA IMAJU - ODLIČAN TV
Elegantan i pouzdan Tesla 43 inča televizor isporučuje besprijekornu sliku za vaš filmski i televizijski ugođaj. Uz panele A klase, tjunere za prijem digitalnog, a kod nekih modela i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u svaki prostor i izuzetno povoljnu cijenu, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Zaista – Best Buy.SVJETSKI STANDARDI - NIKAD PRISTUPAČNIJI
Tesla televizori su proizvod vizije u kojoj svaki dom može sebi da obezbjedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. I zaista, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Uz kvalitet, elegantni dizajn i 3 godine garancije koje omogućavaju gledanje i najuzbudljivih programa bez stresa, Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta.

POREĐENJE OTVARA OČI
Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Ono što ne vidite je panel A klase koji omogućava uživanje u slici bez “mrtvih” piksela. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvjek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizori iz serije 3 nude i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.
Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Tesla

Tesla televizori – donosi Vam čak 5 godina garancije!

Dobra vijest za sve koji cijene sigurnost u periodu od 1. maja do 31. jula 2019. godine, kupovinom bilo kojeg Tesla televizora potrošači ostvaruju 5 godina garancije na isti. Pet godina garancije važi za sve Tesla TV modele kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Kratki vodič za kupovinu televizora

U ovom kratkom vodiču za kupovinu televizora pročitajte konkretne savjete koji vam trebaju za brzu i jednostavnu kupovinu televizora. Saznajte sve o modelima ekrana do ključnih karakteristika i specifikacija – pokušaćemo da objasnimo sve što treba da znate prilikom kupovine televizora. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/televizor-vodic-za-kupovinu/

Pregledani proizvodi