TESLA televizor 32T319SHS, 32" (81 cm), HD Ready, Smart
Televizor TESLA TV 32''T319 SMART Prikaži uvećano

Televizor TESLA LED 32'' 32T319SHS (81 cm)

Novo

299 KM

Brand TESLA
Rezolucija ekrana 1366 x 768 px
Garancija 60 mjeseci
Dijagonala 32"
Tip ekrana LED
Smart Da
3D funkcija Ne
Audio izlaz 2x5W
Sistem emitiranja DVB-T/T2/C/S/S2
Teletekst Da
LAN 1
USB 2
Kompozitni ulaz (AV) Da
Wi - Fi Da
Operativni sistem (TV) Linux
HDMI (TV) 2

Televizor TESLA LED 32'' 32T319SHS (81 cm)


Ekran: 32" LED
Rezolucija: 1366 x 768
Smart     DA
OS: Linux
Wi-FI: DA
Kompozitni ulaz, LAN
Tjuneri: Analogni, DVB-T/T2/C/S/S2
Audio: Sound Mode Standard,
Dolby Processing, Surround Sound Virtual
Ostalo: CL, HDMI x2, USB 2.0. x2

SVI MOGU DA IMAJU - ODLIČAN TV
Elegantan i pouzdan Tesla 32 inča televizor isporučuje besprijekornu sliku za vaš filmski i televizijski ugođaj. Uz panele A klase, tjunere za prijem digitalnog, a kod nekih modela i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u svaki prostor i izuzetno povoljnu cijenu, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Zaista – Best Buy.SVJETSKI STANDARDI - NIKAD PRISTUPAČNIJI
Tesla televizori su proizvod vizije u kojoj svaki dom može sebi da obezbjedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. I zaista, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Uz kvalitet, elegantni dizajn i 3 godine garancije koje omogućavaju gledanje i najuzbudljivih programa bez stresa, Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta.

POREĐENJE OTVARA OČI
Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Ono što ne vidite je panel A klase koji omogućava uživanje u slici bez “mrtvih” piksela. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvjek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizori iz serije 3 nude i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.
Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Tesla

Tesla televizori – donosi Vam čak 5 godina garancije!

Dobra vijest za sve koji cijene sigurnost u periodu od 1. maja do 31. jula 2019. godine, kupovinom bilo kojeg Tesla televizora potrošači ostvaruju 5 godina garancije na isti. Pet godina garancije važi za sve Tesla TV modele kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Kratki vodič za kupovinu televizora

U ovom kratkom vodiču za kupovinu televizora pročitajte konkretne savjete koji vam trebaju za brzu i jednostavnu kupovinu televizora. Saznajte sve o modelima ekrana do ključnih karakteristika i specifikacija – pokušaćemo da objasnimo sve što treba da znate prilikom kupovine televizora. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/televizor-vodic-za-kupovinu/

Pregledani proizvodi