TESLA televizor 32T319BH, 32" (81cm), 720p HD ready
Televizor TESLA TV 32''T319BH HD Prikaži uvećano

Televizor TESLA 32" 32T319BH (81cm)

Novo

199 KM

Brand TESLA
Rezolucija ekrana 1366 x 768 px
Garancija 60 mjeseci
Dijagonala 32"
Tip ekrana LED
Smart Ne
3D funkcija Ne
Audio izlaz 10W
Sistem emitiranja DVB-T/T2/C/S/S2
Teletekst Da
USB 1
Kompozitni ulaz (AV) Da
Wi - Fi Ne
HDMI (TV) 2

Televizor TESLA 32" 32T319BH  (81cm)
Veličina ekrana: 32" (81 cm).
Tip ekrana: LED 720p HD ready
Rezolucija: HD (1366 x 768)
Tuner: DVB-T2/C/S2.
WI-FI: Ne
Ostalo: 2x HDMI,
USB 2.0, CI slot, MHL.
Garancija: 3 godine.

SVI MOGU DA IMAJU - ODLIČAN TV
Elegantan i pouzdan Tesla 32 inča televizor isporučuje besprijekornu sliku za vaš filmski i televizijski ugođaj. Uz panele A klase, tjunere za prijem digitalnog, a kod nekih modela i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u svaki prostor i izuzetno povoljnu cijenu, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Zaista – Best Buy. Mnogi ponuđeni priključci ovom Tesla modelu daje široku lepezu korištenja prikopčavajući razne multimedijalne uređaje.SVJETSKI STANDARDI - NIKAD PRISTUPAČNIJI
Tesla televizori su proizvod vizije u kojoj svaki dom može sebi da obezbjedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. I zaista, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Uz kvalitet, elegantni dizajn i 3 godine garancije koje omogućavaju gledanje i najuzbudljivih programa bez stresa, Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta.

POREĐENJE OTVARA OČI
Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije. Ono što ne vidite je panel A klase koji omogućava uživanje u slici bez “mrtvih” piksela. Uz USB media player, PVR opciju za snimanje na eksterne uređaje, sve neophodne konekcije, uvjek dostupnu korisničku podršku i ostale uporedne prednosti, Tesla televizori iz serije 3 nude i nešto što je iznad poređenja – najbolji odnos cijene i kvaliteta.
Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Tesla

Tesla televizori – donosi Vam čak 5 godina garancije!

Dobra vijest za sve koji cijene sigurnost u periodu od 1. maja do 31. jula 2019. godine, kupovinom bilo kojeg Tesla televizora potrošači ostvaruju 5 godina garancije na isti. Pet godina garancije važi za sve Tesla TV modele kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Kratki vodič za kupovinu televizora

U ovom kratkom vodiču za kupovinu televizora pročitajte konkretne savjete koji vam trebaju za brzu i jednostavnu kupovinu televizora. Saznajte sve o modelima ekrana do ključnih karakteristika i specifikacija – pokušaćemo da objasnimo sve što treba da znate prilikom kupovine televizora. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/televizor-vodic-za-kupovinu/

Pregledani proizvodi