SAMSUNG televizor 50NU7402, 50" (127 cm), 4K, Smart
Snižena cijena! Televizor SAMSUNG LED TV 50NU7402, SMART Prikaži uvećano

SAMSUNG televizor 50NU7402, 50" (127 cm), 4K, Smart

Novo

1 140 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 104KM

Više detalja

-194 KM

SAMSUNG televizor 50NU7402, 50" (127 cm), 4K, Smart

Model: 50NU7402
Tip ekrana: LED
Dijagonala: 50"
Rezolucija: 4K (3840 x 2160)
Tuner: DVB-T/C/S2
Smart: DA
Garancija: 24 mjeseca


Jedan daljinski upravljač

Jednostavno kontrolirajte sve povezane uređaje i sadržaj samo jednim daljinskim upravljačem. Također ima značajku automatske detekcije koja automatski povezuje i označava sve povezane uređaje. Jednostavno pronalaženje, jednostavna upotreba. Samo jedan daljinski upravljač.

One Remote Control

Usklađivanje i dijeljenje sadržaja

Iskoristite Samsung Cloud u cijelosti. S lakoćom se spojite na svoje Samsung pametne uređaje kako biste sinkronizirali fotografije. Sada možete dijeliti svoje mobilne slike i uživati u njima na televizoru ili zaslonu hladnjaka.

* Samo kompatibilni uređaji.

 
Content Sync & Share
 

Obavijesti

Znajte sve što Vas zanima, a da ne napuštate svoj televizor. Neka Vam se na televizoru javljaju poruke s ažuriranim statusima za IoT uređaje u Vašem domu, kalendarski podsjetnici i obavijesti kad god je prikazan Vaš omiljeni sadržaj. Čak možete dobivati obavijesti i na svoj mobilni telefon.

* Samo kompatibilni uređaji.

 
Notification
 

Smart TV – sve što treba da znate prije kupovine!


Prilikom kupovine televizora, najvažnije stvari koje treba uzeti u obzir su: veličina ekrana, ​​kvalitet slike, kvalitet zvuka i povezanost, kao i sam izgled. Pojava smart TV televizora, međutim, donijela je još jednu dimenziju mogućnosti vašem video doživljaju. Smart televizori dominiraju policama trgovina, ali je li vam zaista potreban? Sve što treba da znate prije kupovine smart TV pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/smart-tv/

Pregledani proizvodi