Xiaomi ovlaživač zraka 2 antibakterijski

ID: MI8662
Nedostupno
133 KM
s PDV-om
Rata već od 6 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Kapacitet: 4.5L
  • Snaga: 25W
  • Nivo buke: <38dB
Količina

Trenutna sterilizacija UV-C. Prikladno dodajte vodu bez odvajanja spremnika za vodu. Prozirni spremnik za vizualizaciju. Visokofrekventni sistem raspršivanja od keramičke jezgre, meko ambijentalno svjetlo. Način konstantne vlage može automatski prilagoditi količinu magle. MiHome APP kontrola, ovlaživanje daljinskim upravljačem.

Ovlaživači zraka s antibakterijskom tehnologijom obično koriste posebne filtre, materijale ili tehnologije kako bi smanjili prisutnost bakterija u vodi koju koriste za ovlaživanje zraka. Ovo može biti korisno kako bi se osiguralo da ispuhani zrak bude čišći i da se smanji rizik od širenja bakterija u zraku.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).