• Rasprodano

Samsung T290 Galaxy Tab A 8.0 WiFi 32GB Black

ID: MI7993
Nedostupno
273 KM
s PDV-om
Rata već od 13 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
- Garancija: 12 mjeseci
- Ekran: 8.0"
- Procesor: Quad-core
- Baterija: 5100mAh

Količina

Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderni dizajn prilagođen potrebama modernog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivni zaslon veličine 8 inča, koji omogućuje jasan prikaz slike i tekstualnih informacija. Samsung ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice.

Samsung ima snažnu bateriju kapaciteta 5100 mAh koja traje cijeli dan i omogućuje vam da koristite svoj tablet bez potrebe za punjenjem. Kada je u pitanju kamera, Samsung ima stražnju kameru od  8MP .Samsung ima visoku razinu sigurnosti, s mogućnostima otključavanja kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Također ima mogućnost povezivanja s Wi-Fi mrežom i Bluetooth vezom za povezivanje s drugim uređajima.

Ovaj tablet je izuzetno praktičan za korištenje kod kuće, na putovanjima ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet tako da zadovoljava potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke značajke i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U rubrici za specifikacije na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora,2GB RAM memorije, rezolucija zaslona i drugo.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).