Pametni sat Samsung Galaxy Watch Active Rose Gold
Samsung Galaxy Watch Active Rose Gold Prikaži uvećano

Pametni sat Samsung Galaxy Watch Active Rose Gold

Novo

520 KM

Pametni sat Samsung Galaxy Watch Active Rose Gold

Samsung Galaxy Active pametni sat predvodi novu generaciju! Praćenje tvojih fitness aktivnosti nikada nije bilo više u trendu.
Ostani u formi dok si u trendu! Diskretni, elegantni dizajn Samsung Galaxy Active pametog sata omogućava ti da ga nosiš u svakoj prilici, a njegova mala težina neće ti smetati prilikom vježbanja. Prilagodi njegov zaslon svojim željama, izaberi najdražu boju narukvice i kreni!

Daily Activity ti omogućava da postigneš svoje ciljeve u danu, da se krećeš i ostaneš u formi. Posebni senzori automatski prate sedam različitih tipova aktivnosti i pomažu ti da se fokusiraš. Uz to Samsung Galaxy Active pametni sat ima ugrađen GPS koji prati prijeđenu udaljenost i vodootporan je što je potvrđeno IP68 certifikatom.
Ugrađeni senzor koji prati otkucaje srca poslati će ti alarme kod ubrzanog pulsa te prati razinu stresa. Kod takvih situacija nudi ti posebne načine disanja za smirenje i vraćanje tijela u balans. Možeš pratiti svoj napredak i tako biti u toku. Uz to prati i svoj san kroz faze i nauči kako se tvoj organizam ponaša tijekom noći i unaprijedi svoje zdravlje.
Samsung Galaxy Active postaje poveži ga sa Samsung Health aplikacijom i prati njegove savjete za bolji napredak. Pogledaj stanje svog organizma te iskoristi brojne alate za ostanak u formi.

Ostani u kontaktu sa prijateljima! Samsung Galaxy Active pametni sat prikazivat će ti poruke i pozive s tvog pametnog telefona!
Uz konstantno praćenje tvojih aktivnosti baterija mu traje čak do 45 sati sa samo jednim punjenjem, a inovativna funkcija „Wireless Power Share“ osigurava da i kada zatrebaš punjenje brzo budeš natrag na nogama.

Specifikacije

Dimenzije: 39,5 × 39,5 × 10,5 mm
Masa: 25 g
Veličina zaslona: 1,1" (28,1 mm)
Rezolucija: 360 × 360
Tehnologija: Super AMOLED
Baterija: 230 mAh
Procesor: Exnos 9110 1,15 GHz
Radna memorija: 0,75 GB (RAM) + 4 GB (ROM)
Povezivost: Bluetooth4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, GPS / Glonass / Beidou / Galileo
Senzori: akcelerometar, barometar, žiro senzor, HR senzor, svjetlosni senzor
Operativni ssistem: Tizen OS 4.0
Povezivost: Bluetooth4.2, Wi-Fi b / g / n, NFC, GPS / Glonass / Beidou / Galileo
Boja: Rose gold

Zašto kupiti pametni sat?

Naravno svaka odluka pa i ova donosi se prije svega na osnovu onoga šta očekujemo od razni modela Smartwatch – pametni satova.
Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/pravi-razlozi-za-kupovinu-smart-watcha-pametni-satova/

Pregledani proizvodi