MF CANON MAXIFY GX3040

ID: LJ122312
Na stanju
752 KM
s PDV-om
Rata već od 34 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Canon MAXIFY GX3040 Ispisujte velike količine vrlo kvalitetnih poslovnih dokumenata uz veliku uštedu na troškovima po stranici i ukupnim troškovima vlasništva uz ovaj 3 u 1 MegaTank pisač MAXIFY GX s punjivim spremnicima koji se lako upotrebljava. Briljantna produktivnost, najbolji CPP i TCO u klasi Trošak po stranici (CPP) novčani je iznos potreban za ispisivanje jedne stranice. Određuje se tako da se trošak tinte podijeli s učinkom po stranici. Ukupni trošak vlasništva (TCO) izračun je troškova pisača na temelju početnog troška kupnje hardvera i troškova tinte tijekom fiksnog razdoblja. Niski troškovi rada, briljantna produktivnost Uz cijeli komplet bočica s tintom za do 14 000 ispisa, ovaj MegaTank pisač odličnih radnih značajki za veliku količinu ispisa pruža ogromnu uštedu na ukupnim
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).