home Ventilator stolni, promjer 23 cm - TF 231

ID: TR25633
Na stanju
39 KM
s PDV-om
Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
TF 231
Količina

Za vrućeg vremena korisno je imati pri ruci ventilator koji nam omogućava ugodno, osvježavajuće kretanje zraka. Stoni ventilator TF 231 ima posebno praktična svojstva, jer zbog svoje veličine može lako da stane na mali sto, tako da je posebno koristan u vrućim ljetnim danima kada moramo dugo provoditi vrijeme u prostoriji sa malo kretanja zraka. Stoni ventilator TF 231 ima prečnik lopatice od 23 cm. Dizajnerska bijela vanjska strana proizvoda posebno je prikladna za uredsko okruženje. Postoje dva nivoa za izbor kada kontrolišete performanse uređaja. Ugao nagiba glave se takođe može podesiti, a može se izabrati i oscilacija koja se kreće pod uglom od 90°.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).