SAMSUNG televizor QLED TV QE55Q6FNATXXH, 55"(140 cm), QLED
Snižena cijena! Televizor SAMSUNG QLED TV QE55Q6FNATXXH Prikaži uvećano

SAMSUNG televizor QLED TV QE55Q6FNATXXH, 55"(140 cm), QLED

Novo

2 314 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 153 KM

Više detalja

-130 KM

 SAMSUNG  televizor QLED TV QE55Q6FNATXXH, 55"(140 cm), QLEDDijagonala    55'' / 140 cm
Maksimalna rezolucija    3840x2160
Svjetlina [cd/m2]    0
Kontrast    Mega
Vidljivi kut (hor.) [°]    0
Vidljivi kut (ver.) [°]    0
Vrijeme odziva [ms]    0    
Tehnologija    OLED
Tip TV-a    SMART

Samsung boje na TV-u

Korištenem najsavremenijih tehnologija Samsung je postigao značajne rezultate u kvaliteti svojih televizora, pa se brend kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu. Boje koje televizor daje su stvarne i sa Samsungovim tehnološkim rješenjima QLED povečava volumen boja i do 100%. Samsung televizori daju stvarne boje i u svijetlim i mračnim scenama.


Kristalna slika

QLED televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Samsung koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama su Samsungovi TV-i jako traženi kod razlićitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igraćoj populaciji je več odavno QLED televizor ono najbolje, i igre na ekranu izgledaju bezprijekorno.


Brzina prikaza

Kako bi se u igrama popeli na vrh, pomoću specifične tehnologije, televizor smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu. S ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše QLED igraće iskustvo zapoćne.


Prilagođavanje svjetline i zvuka

Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Samsung QLED televizori prilagođavaju svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogučava jasnije dijaloge u vijestima ili mogučnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.

Pregledani proizvodi