Televizor Samsung UE55RU7022KXXH 4K UHD
Samsung UE55RU7022KXXH Prikaži uvećano

Televizor Samsung UE55RU7022KXXH 4K UHD LED

Novo

899 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 82 KM

Više detalja

Veličina ekrana 55''
Tehnologija ekrana LED
Rezolucija 3,840 x 2,160
Zakrivljenost ekrana Ne
HDR Quantum HDR
HDR 10+ Da
Micro Dimming Da
Izlaz zvuka 10W
Vrsta zvučnika 2.0 ch
Multiroom Link Da
SMART TV Da
Mobitel na TV Da
Bluetooth niska energija Da
Wi-Fi Da
HDMI 3
USB 2
Komponentni ulaz Da
Ethernet (LAN) Da
Teletext (TTX) Da

Samsung UE55RU7022KXXH  4K UHD LED 55''

55" (140 cm), LED, UHD 4K (3,840 x 2,160), Smart TV, UHD Engine, PQI 1400, HDR, Mega Contrast, Motion Rate 120, 20W 2CH zvučnici, Bluetooth Audio, Game Mode, Screen Miroring, DLNA, Wi-Fi, LAN, Bluetooth, AirPlay, 3x HDMI, 2x USB, DVB T2/C, RC-TM1240A

Samsung boje na TV-u

Korištenem najsavremenijih tehnologija Samsung je postigao značajne rezultate u kvaliteti svojih televizora, pa se brend kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu.
Boje koje televizor daje su stvarne i Samsungova tehnološka rješenja povečavaju volumen boja i do 100%. Samsung televizori daju stvarne boje i u svijetlim i mračnim scenama.
.


Kristalna slika

Ovi televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Samsung koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama su Samsungovi TV-i jako traženi kod razlićitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igraćoj populaciji su več odavno Samsungovi televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.

.Brzina prikaza

Kako bi se u igrama popeli na vrh, pomoću specifične tehnologije, televizor smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu. S ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše QLED igraće iskustvo zapoćne.

.Prilagođavanje svjetline i zvuka

Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Samsungovi televizori prilagođavaju svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogučava jasnije dijaloge u vijestima ili mogučnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.


Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Samsung

Pregledani proizvodi