Televizor Samsung UE43RU7022KXXH 4K UHD LED - ProComp doo
Akcija! Samsung UE43RU7022KXXH Prikaži uvećano

Televizor Samsung UE43RU7022KXXH 4K UHD LED

Novo

665 KM

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

-200 KM

Veličina ekrana 43''
Tehnologija ekrana LED
Rezolucija 3,840 x 2,160
HDR Quantum HDR
HDR 10+ Da
Micro Dimming Da
DTS Codec Da
Poboljšanje govora Da
Izlaz zvuka 10W
Vrsta zvučnika 2.0 ch
Multiroom Link Da
Blutooth Audio Da
SMART TV Da
Podržava Google Assistant Da
Bluetooth niska energija Da
Wi-Fi Da
HDMI 3
Komponentni ulaz Da
Freesync Freesync
Boja Crna

Samsung UE43RU7022KXXH 4K UHD LED 43''

43" (109 cm), LED, UHD 4K (3,840 x 2,160), Smart TV, UHD Engine, PQI 1400, HDR, Mega Contrast, Motion Rate 120, 20W 2CH zvučnici, Bluetooth Audio, Game Mode, Screen Miroring, DLNA, Wi-Fi, LAN, Bluetooth, AirPlay, 3x HDMI, 2x USB, DVB T2/C, RC-TM1240A

Samsung boje na TV-u

Korištenem najsavremenijih tehnologija Samsung je postigao značajne rezultate u kvaliteti svojih televizora, pa se brend kao takav učvrstio u vrhu ponude kvalitetnih televizora na tržištu.
Boje koje televizor daje su stvarne i Samsungova tehnološka rješenja povečavaju volumen boja i do 100%. Samsung televizori daju stvarne boje i u svijetlim i mračnim scenama.
.


Kristalna slika

Ovi televizori ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj, i Samsung koristi vlastiti algoritam za kristalno jasne slike. Sa ovim karakteristikama su Samsungovi TV-i jako traženi kod razlićitih kategorija TV korisnika. Filmofili će uz vizuelno iskustvo i uz odlična audio rješenja biti oduševljeni sa ovim televizorom. Igraćoj populaciji su več odavno Samsungovi televizori ono najbolje, i igre na njima izgledaju bezprijekorno.

.Brzina prikaza

Kako bi se u igrama popeli na vrh, pomoću specifične tehnologije, televizor smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu. S ovim rješenjima nećete imati problema sa zastajkivanjem ili "duhovima igre". Zauzmite dobar položaj pred ekranom i neka vaše QLED igraće iskustvo zapoćne.

.Prilagođavanje svjetline i zvuka

Korištenjem dobro osmišljenih tehnologija, Samsungovi televizori prilagođavaju svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, i to vam omogučava jasnije dijaloge u vijestima ili mogučnost da bolje čujete vokal u odnosu na pozadinsku muziku.


Više o ovom modelu televizora možete vidjeti na sljedećem linku: Samsung

7 ostalih proizvoda

Pregledani proizvodi