JBL TUNE 510BT Wireless On Ear slušalice White

ID: MI16067
Nedostupno
102 KM
s PDV-om
Rata već od 5 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Brend: JBL
  • Vrijeme punjenja: 2 sata
  • Vrijema korištenja: 40 sati
Količina

JBL TUNE 510BT su bežične slušalice koje su dio popularne linije proizvoda JBL-a, priznatog svjetskog lidera u području audio tehnologije. Ove slušalice su osmišljene kako bi pružile kvalitetan zvuk, udobnost i praktičnost za svakodnevnu upotrebu.

Jedna od ključnih karakteristika JBL TUNE 510BT je njihova bežična povezivost putem Bluetooth tehnologije. To znači da ih možete povezati s vašim pametnim telefonom, tabletom ili drugim Bluetooth uređajem bez upotrebe žica. Ova bežična sloboda omogućuje vam da se slobodno kretate bez brige o zapetljanim kablovima.

Zvuk koji pružaju JBL TUNE 510BT je impresivan. Slušalice imaju 32-milimetarske dinamičke drajvere koji pružaju snažne basove, jasne srednje tonove i kristalno čiste visoke tonove. Bez obzira jeste li ljubitelj glazbe, filmova ili podcasta, ove slušalice pružaju uravnotežen i kvalitetan zvuk za vaše audio iskustvo.

JBL TUNE 510BT također dolaze s ugrađenim mikrofonom, omogućavajući vam da obavljate pozive bez vađenja telefona iz džepa. Ova značajka je posebno praktična kada ste u pokretu ili želite obaviti hands-free razgovor. Kvaliteta glasa prilikom razgovora je jasna i omogućuje vam da komunicirate bez poteškoća.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).