• -10%
  • Rasprodano

Klima uređaj LG WINNER 9K inverter

ID: LGACWINNER9K
Nedostupno
1.044 KM
940 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 104 KM (10%)

Ušteda: 104 KM (10%)

Rata već od 43 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

LGACWINNER9K

Podaci

Brend klime
LG
Tip
Inverter
Nominalni kapacitet
9000 BTU
WIFI
Ne
Energetska klasa
A++
Garancija
5 godina
Kontrolirajte svoju potrošnju električne energije

Tipkom za funkciju LG Aktivne energetske regulacije možete prilagoditi potrošnju električne energije u tri opcije (80 %, 60 %, 40 %). Samo jednim dodirom tipke možete kontrolirati hlađenje i smanjiti potrošnju električne energije.

Optimalno strujanje zraka (Comfort Air)

Ova opcija praktično postavlja otvore za zrak klima-uređaja u zadani položaj kako bi se zrak koji struji iz uređaja usmjerio dalje od osoba u prostoriji.

Brza i jednostavna instalacija

LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju, bez obzira na okruženje i broj osoba koje sudjeluju u postupku instalacije. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.

Visokoučinkovita radna tvar R32

R32 je ekološki prihvatljiva, visokoučinkovita radna tvar. Kako je količina radne tvari R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja (GWP) i minimalno oštećuje ozonski omotač. Visoki stupnjevi kompresije R32 omogućuju veći kapacitet u usporedbi s postojećom radnom tvari R12 i R410A.

Brzo zagrijavanje prostora

Tehnologijom Jet Dry stavlja se naglasak na odvlaživanje za područja s visokim razinama vlažnosti kako bi vaša prostorija bila suha i svježa.

Ugodan san

Način rada za ugodno spavanje osigurava najugodniju moguću okolinu za spavanje automatskom prilagodbom 3 različite funkcije (Neizravni protok zraka / isključivanje na 7 sati / blagi vjetar i logičnost vremena spavanja) jednostavnim klikom na tipku.

Automatsko čišćenje

Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline i time korisniku pruža ugodnije i udobnije okruženje.

Gold Fin™

Gold Fin™ osigurava otpornost površine na koroziju i poboljšava dugovječnost izmjenjivača topline.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).