• Rasprodano

Amazfit pametni sat GTS 2 Midnight Black

ID: LE42894
Nedostupno
274 KM
s PDV-om
Rata već od 13 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Brand: DATAMATIC S.P.A.§Akcija:Na akciji
Količina

3D IZVIJENI DIZAJN & AMOLEDIRANI ZASLON HD: Amazfit GTS 2 je zakrivljeni zaslon dijagonale 1,65 inča, prekriven 3d staklom, kristalno čiste gustoće piksela od 341 ppi, a dizajn bez okvira prirodno prelazi na kućište sata od legure aluminijuma. poboljšana vizualna estetika. " DUGI 7-DNEVNI ŽIVOT BATERIJE I UGRAĐENI GPS: GTS 2 je opremljen snažnom baterijom od 246mah koja može trajati 7 dana uz uobičajenu upotrebu i uvijek je spreman da vas prati na putovanjima i prati vaš napredak. 3 GB MUZIČKE KUĆNICE: Upravljajte reprodukcijom muzike na mobilnom telefonu putem Bluetootha i prenesite svoje omiljene pjesme na sat putem svog mobilnog telefona s masivnim lokalnim skladištem muzike od 3 GB. stavite bežične slušalice, telefon dolje i pratite muziku. 90 SPORTSKIH NAČINA I 5 ATM-a: Amazfit GTS 2 uključuje 90 ugrađenih sportskih načina i vodootporan je do dubine do 50 metara. Inteligentno prepoznavanje 6 sportskih načina rada također uklanja potrebu za ručnim odabirom sportskih načina rada, tako da je sat uvijek spreman za akciju. CIJELO KRUGO PRAĆENJE ZDRAVLJA: Opremljen biotrackerom 2, optičkim senzorom za bio-praćenje druge generacije ppg, amazfit gtr 2 može pružiti 24-satno praćenje otkucaja srca, mjerenje zasićenosti krvlju i kiseonikom, praćenje kvalitete sna i praćenje nivoa stresa . takođe je uključen i sistem za procjenu zdravlja pai, koji koristi algoritme za pretvaranje svih složenih podataka o zdravlju i aktivnostima u jednu ocjenu, kako bi vam pomogao da na brzinu shvatite svoje fizičko stanje.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).