Xiaomi Mi Led Pametna Sijalica (bijela)

ID: MI6761
Na stanju
15 KM
s PDV-om
Rata već od 1 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Snaga: 8W
  •  Temperatura boje: 2700K
  •  Trajanje: 25000h
Količina

Ovo je jedan od najsnažnijih dostupnih modela. Zahvaljujući Wi-Fi vezi, može se lako koristiti iznutra i izvan vašeg doma. Zahvaljujući ovoj žarulji moći ćete znati kakav je vaš dom i ako je potrebno isključite je iz ureda. Može se programirati zahvaljujući funkciji raspoređivanja. Omogućit će vam da simulirate da ste kod kuće, čak i ako niste. Ovaj model je jedan od najboljih jer vam omogućava kreiranje rasporeda čak i ako ste kod kuće i želite da se noću postupno isključuju svjetla. Pomoću aplikacije možete upravljati sijalicom gdje god se nalazili. S poklopcem E27, ovaj model nudi toplo bijelu boju zbog koje ćete se osjećati kao kod kuće čim uđete u sobu. Imat ćete ugodnije trenutke sa svojim voljenima. Model na koji ste mislili.

Možete ga jednostavno konfigurisati, postižući optimalno uklapanje: ni pretamno ni presvijetlo. Kako želite u svakom trenutku. Pomoću aplikacije Xiaomi možete je koristiti s Amazonom Alexa i Google Home-om za upravljanje svjetlima svojim glasom. Jedan od najboljih modela koji ćete pronaći

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).