Projektor OPTOMA GT1080e

ID: LJ122081
Nedostupno
2.152 KM
s PDV-om
Rata već od 99 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Jasan projektor za kućnu zabavu kratkog dometa, odličan za sport Postavite svoj GT1080e na stočić za kafu i praktično projektujte zadivljujuću 100-inčnu Full HD 1080p sliku sa nešto više od metra od ravne površine ili ekrana. Osjetite akciju i doživite svaki trenutak na velikom ekranu za impresivno igranje igara, sportove uživo i filmove. Zgodan i jednostavan za postavljanje, ovaj kompaktni projektor visoke svjetline idealan je za dobro osvijetljena okruženja, tako da ljubitelji sporta mogu uživati ??u akciji uživo sa porodicom ili prijateljima uz upaljena svjetla. Uz nevjerovatnu tehnologiju boja, pruža preciznu realističnu reprodukciju boja za ljubitelje filmova. Takođe podržava nisko kašnjenje ulaza – savršeno za igre koje se oslanjaju na brze reakcije. Integrisani zvučnik pruža moćan z
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).