Xiaomi Elektricna cetkica za zube T700

ID: MI15861
Na stanju
190 KM
s PDV-om
Rata već od 9 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Dimenzije: 255 x 27 mm
  • Vodootpornost: IPX7
  • Baterija: 1050mAh
Količina

Xiaomi Električna četkica za zube T700 je napredan oralni higijenski uređaj koji je dio Xiaomi-jeve ponude pametnih proizvoda. Ova četkica za zube kombinira vrhunsku tehnologiju i moderni dizajn kako bi korisnicima pružila učinkovito čišćenje zuba i poboljšanu oralnu higijenu.
Evo nekih ključnih značajki koje bi mogla imati Xiaomi Električna četkica za zube T700:

 Snaga i brzina čišćenja: T700 vjerojatno ima snažan motor koji može generirati visok broj rotacija i oscilacija četkice u minuti. To omogućuje temeljito čišćenje zuba i uklanjanje plaka.

 Pametni senzori: Opremljena bi mogla biti senzorima koji prate pritisak tijekom četkanja. To pomaže korisniku izbjegavati prejak pritisak na zube i desni, čime se smanjuje rizik od oštećenja zubnog mesa.

 Povezivost: Možda ima mogućnost bežične povezivosti s pametnim telefonom putem Bluetooth-a. Kroz aplikaciju na mobilnom uređaju, korisnik može pratiti svoj napredak u oralnoj higijeni, pratiti vrijeme četkanja, primati upozorenja i savjete za poboljšanje rutine čišćenja.

 Više načina rada: Četkica vjerojatno nudi različite načine rada (npr. osjetljivi, gumirani, poliranje itd.) kako bi se korisniku omogućila prilagodba čišćenja prema svojim potrebama.

 Baterija: Opremljena bi mogla biti s ugrađenom punjivom baterijom koja pruža dugotrajno korištenje nakon svakog punjenja

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).