Bušilica za Papir Novus B2200, do 200 listova

ID: LJ113635
Na stanju
281 KM
s PDV-om
Rata već od 13 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Snažna 2-u-1 blok bušilica za bušenje 2 i 4 rupe i do 200 listova papira. Naprava je izradena iz metala u plasticnom kucištu. Posjeduje kliznu jedinicu za podešavanje kod bušenja 4 rupe. Nakon umetanja, ne treba više okrenuti papir - jednostavno se pomakne jedinica na novu poziciju. Ista jedinica ima mogucnost automatskog centriranja za precizno bušenje rupa ili podešavanje papira da bi rupe bile u skladu s gornjim ii donjim rubom papira A4 formata. Ima komforan rukohvat i dugu polugu kako bi bušenje bilo lakše. Baza bušilice ima priljepke koji sprecavaju pomicanje u radu. Razmak izmedu rupa je 80mm Rupa je promjera 6mm Zamjena šupljih noževa obavlja se lako, bez alata Podesiv vodic za bušenje uobicajenih velicina papira: A4 , A5, A6, A4 bušenje 4 - rupe (3 x 8) , kao i US quart i folio Ga
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).