Skener EPSON WorkForce DS-410

ID: LJ113263
Na stanju
725 KM
s PDV-om
Rata već od 33 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Skener WorkForce DS-410 pruža iznimnu produktivnost po cijeni uređaja iz nižeg ranga. To ga čini idealnim za male i kućne urede te korisnike koji traže poslovni skener bogato opremljen funkcijama, kao i IT odjele koji žele uložiti u robusne, svestrane stolne skenere za svoje tvrtke. DS-410 donosi niz neprocjenjivih značajki za produktivnost, uključujući otkrivanje dvostrukog umetanja i tehnologiju zaštite papira, koje vam jamče zaštitu izvornih dokumenata i skeniranje svake stranice. Skup naprednih LED senzora otkriva istovremeno uvlačenje dvaju komada papira, trenutačno zaustavlja stroj i upozorava korisnika. Za to vrijeme funkcija zaštite papira pomaže u sprečavanju nepravilnog umetanja i oštećenja automatskim zaustavljanjem u slučaju kada uređaj otkrije zaklamane ili neravno postavljene
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).