STATIV HAMA STAR 20

ID: LJ113187
Na stanju
36 KM
s PDV-om
Rata već od 2 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Ponekad može biti teško držati fotoaparat mirnim samo golim rukama. Ovaj stativ pruža savršenu montažu za fotografske entuzijaste, dolazi sa pločom za brzo otpuštanje, 3D nagibnom glavom i omogućava kontinuirano podešavanje visine središnje kolone. Odlično! -Tronožac za fotoaparate za nepromišljene slike i stabilno držanje na neravnim površinama, pogodan za foto i video kamere -Kontinuirano podešavanje visine središnje kolone -Noge za noge i gumene nožice za čvrsto i stabilno držanje -Funkcionalne brze brze noge omogućuju lako i brzo fiksiranje nogu na željenoj visini ili položaju
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).