Laptop Lenovo ThinkPad T440 i5 4300U 8GB 180GB SSD
Laptop Lenovo ThinkPad T440p Prikaži uvećano

Laptop Lenovo ThinkPad T440 i5 4300U 8GB 180GB SSD

Korišteno

543 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 50 KM

Cijena za gotovinu: 469,- KM

Više detalja

  • bez gotovinskog popusta
  • sa gotovinskim popustom

Brand LENOVO
Rezolucija ekrana 1600 x 900 px
Procesor Intel Core i5 4200U
Brzina procesora 1.6GHz
Grafička karta Integrisana Intel HD 4400
RAM Memorija 8GB DDR3 1333MHz
Hard disk 1 180 GB SSD
Optički uređaj Ne
Web kamera Da
VGA Da
DisplayPort Da
USB 3.0 3
Čitač memorijskih kartica Da
Operativni sistem Nema
Garancija 12 mjeseci

Laptop Lenovo ThinkPad T440 i5 4300U 8GB 180GB SSD

Za najnovije karakteristike Ultrabooka, uključujući četvrtu generaciju Intel Core procesora, s izdržljivošću i pouzdanošću koja je definirala ThinkPad zadnjih godina, odaberite laptop ThinkPad T440. Uz iznimno dugi vijek trajanja baterije i HD + ekran, ovaj čvrst, ali mobilni laptop, je stroj koji održava vaše poslovanje uspješnim.

 

Intel® Core ™ procesori 4. generacije

Intel® Core ™ procesori 4. generacije pružaju performanse za povećanje produktivnosti vašeg poslovanja. Uređaji se uključuju odmah i uvijek su ažurirani. Možete brzo obavljati više zadataka i bez napora se kretati između aplikacija, surađivati bežično u visokokvalitetnoj videokonferenciji - sve uz praktičnost dužeg trajanja baterije. Osim toga, možete se zaštititi od krađe identiteta i osigurati siguran pristup mreži s ugrađenim sigurnosnim karakteristikama. Zapravo, jedino što je nevjerojatnije od računala baziranog na procesoru Intel Core jest ono što će korisnici učiniti s njim.


NFC tehnologija

Konfiguriranje uređaja T440 s tehnologijom Near Field Communication (NFC) omogućuje jednostavan i siguran način dijeljenja podataka, povezivanja uređaja, uparivanja s mrežama i drugih zadataka laganim dodirom na dva uređaja.

Više informacija: Lenovo

Da li kupiti polovan laptop?

Često su novi laptopi dosta skupi za prosječnog korisnika pa se on tada okreće drugoj opciji kupovine.
Jednostavno donese odluku o kupovini polovnog laptopa koji je drastično jeftiniji od novog sa istom konfiguracijom u sebi. E u tom trenutku kupac dolazi do jednog osjetljivog i rizičnog pitanja – da li je sve to ispravno, koliko korišteno i da li će ostati ispravan bar neko duže vrijeme. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/polovan-laptop-da-li-kupiti/

Pregledani proizvodi