Clicky

Laptop ASUS TP401CA-BZ021T - prodaja laptopa, akcija laptopa, najjeftiniji laptopi, laptopi na rate
Laptop ASUS TP401CA-BZ021T + Pen Prikaži uvećano

Laptop ASUS TP401CA-BZ021T

Novo

0 KM

Trenutno nema na stanju!

Više detalja

Laptop ASUS TP401CA-BZ021T

Veličina ekrana    14"
Rezolucija ekrana    1366 x 768
Procesor Intel® Core™m3-7Y30 (2.6GHz, 4M)
Memorija 4GB LPDDR
Hard disk 128 GB SSD
Grafika    Intel HD 620
PORT: Card Reader, Webcam, micro HDMI, USB2.0 x 1 1x USB3.1 Type C Audio: Sonic Master TASTATURA: BH, numeric keypad
Boja    Siva
Kućište/Šasija    Aluminijum
Operativni sistem Windows 10 Home 64
Optika    Nema

Impresivno tanak. Izuzetna kreativnost.
ASUS VivoBook Flip 14 je najtanje i najlakši 14-inčni model u ASUS VivoBook Flip opsegu. Ima neverovatno tanak profil debljine 0,6 inča i poseduje ASUS NanoEdge ultra-usku masku za prikazivanje koja omogućava da se 14-inčni ekran uklopi u šasiju prosečnog 13-inčnog laptopa. Napaja se do Intel® Core ™ i7 procesora za performanse potrebne za dnevno multitaskanje i zabavu.
Koristite VivoBook Flip 14 kao stilski laptop, zgodnu tabletu ili bilo šta između.

Ljepota
Tanak, moderan i lagan
Vljudniji i tanji nego ikada, VivoBook Flip 14 teži samo 3,3 funte i meri tanke od 0,6 inča. To je jedan od najnaprednijih 14-inčnih konvertibilnih laptop računara.

Ljepota
Elegantan i sofisticiran.
Svaki VivoBook Flip 14 je mlevljen od aluminijuma visoke čvrstoće koji prolazi kroz niz složenih proizvodnih procesa kako bi postigao svoju rafiniranu završnu obradu. To je zanatstvo na vrhuncu.

Screen
NanoEdge ekran
Montiranje 14-inčnog Full HD displeja u 13-inčni okvir nije bilo lako - ali ultrazvučna maska ​​NanoEdge ekrana omogućava to. Sa svojim 8mm NanoEdge dizajnom, VivoBook Flip 14 poseduje neverovatan odnos 74,3% ekrana prema tijelu za impresivno iskustvo gledanja.
Full HD ekran ima tehnologiju širokog prikaza od 178 stepeni kako bi se osiguralo da boje i kontrast ostaju živopisni i masni, čak i kada se gledaju uz oštre uglove. Savršen je za pregled medija ili dokumenata sa prijateljima i kolegama.
Dodirni
Razmislite, napišite to!
VivoBook Flip 14 je dizajniran za vrhunsko doživljaje dodira i otkriva najslavnije kretanje prstiju. Njegovi precizni senzori dodira su razmaknuti u intervalima od 6mm - to osigurava veću osjetljivost na ekranima s industrijskim standardnim razmakom od 9mm između senzora.

VivoBook Flip takođe podržava ASUS Pen, tako da možete puštati kreativnost. Isključite misli, obeležite dijagrame i fotografije ili skicirajte ideje na novom radnom prostoru Windows Ink - ultra precizan ASUS Pen pruža preciznu kontrolu sa prirodnim odzivnim osećajem.

Audio
SonicMaster, dizajniran da zvuči neverovatno.
Stvarno impresivan zvuk uzima zabavu na veće visine. ASUS SonicMaster tehnologija - razvijena od strane tima ASUS Golden Ear - pruža neverovatan zvuk koji ste ikada čuli na laptopu, zahvaljujući inovativnoj kombinaciji hardvera i softvera.

Prikladno bežično povezivanje
VivoBook Flip 14 poseduje i najnoviji Bluetooth® 4.1 i dual-band 802.11ac Wi-Fi, koji je pouzdaniji i do 6X brži od standarda 802.11n prethodne generacije.
Izdržljiv šark
VivoBook Flip 14 ima šarku sa više zupčanika od 360 stepeni bez postignutog načina da vam obezbedi slobodu da ga koristite u svakom slučaju. Uradite svoj rad u režimu laptopa, a zatim pređite u režim šatora i delite ideje sa kolegama. Napravite vlastiti lični bioskop sa Stand modom ili ga koristite u pokretu u režimu Tablet.

Specijalno dizajnirana šarka sadrži precizno dizajnirane zupčanike od legiranog čelika koji savršeno se uklanjaju za glatku rotaciju, a takođe i čvrstu i pouzdanu šarku. Da bi dokazali izdržljivost ovog jedinstvenog dizajna, ASUS inženjeri su ga testirali kroz 20.000 ciklusa otvorenog i zatvorenog testa.

Dodirni
Uživajte u komforu.
ASUS VivoBook Flip 14 poseduje tastaturu punog formata sa pametno dizajniranim ključnim mehanizmom i 1,4 mm pomeranja ključa za sigurno čvrsto i udobno kucanje, čak i tokom maratonskih kucanja.
Pristup jednim dodirom pomoću Windows Hello
Pristupanje ASUS VivoBook Flip 14 nikada nije bilo lakše ili sigurnije. Sa integrisanim senzorom otisaka prstiju i podrškom za Windows Hello, dani kucanja u vašu lozinku su gotovi - samo jedan dodir je sve što je potrebno za prijavljivanje!


Pregledani proizvodi