Clicky

Laptop ASUS TP202NA-EH008T - prodaja laptopa, akcija laptopa, najjeftiniji laptopi, laptopi na rate
Laptop ASUS TP202NA-EH008T Prikaži uvećano

Laptop ASUS TP202NA-EH008T

Novo

0 KM

Trenutno nema na stanju!

Više detalja

Laptop ASUS TP202NA-EH008T

Veličina ekrana    11.6"
Rezolucija ekrana    1366 x 768
Procesor Intel Dual-Core Celeron N3350 2.4GHz
Ram 4GB LP-DDR3
Hard disk 64 GB SSD
Grafika    Intel HD Graphics 500
PORTOVI: USB2.0, HDMI, USB3.0 MEDIA: Micro SD Težina: 1.27KG Baterija: 36WHrs, 2-cell Li-ion Polymer
Operativni sistem    Windows 10 Pro
Boja    Crna
Boja detaljni opis    Black/Star grey
Optika    Nema

ASUS VivoBook Flip 12 je dizajniran da bude tanji, lakši, funkcionalniji i intuitivniji nego ikada ranije. Svaki suštinski deo ovog konvertibilnog laptopa od 2 u 1 je ponovo napravljen kako bi se stvorilo kompaktno rešenje koje pruža vrhunsku fleksibilnost. To je jedan od najboljih laptop računara za one koji su stalno u pokretu.

Kompaktan dizajn
Lagana, vrhunska prenosivost
ASUS VivoBook Flip 12 savetuje vage na samo 1,27kg i ima otisak manji od A4 listova papira, čineći ga savršenim uređajem za uzimanje bilo kog mesta koji je uvek spreman za odlazak - gde god vas dan vodi.Šarka od 360 stepeni
Projektovan za vrhunsku fleksibilnost i izdržljivost
Robusna 360 ° metalna šarke sa dvostrukom brzinom na ovom konvertibilnom laptopu pruža vam slobodu da organizujete svoj život onako kako želite. Uradite svoj rad u režimu laptopa, a zatim pređite u režim šatora i delite ideje sa kolegama. Ili kreirajte vlastiti lični bioskop sa Stand modom. Sa svojim laganim dizajnom, ASUS VivoBook Flip 12 je savršen za upotrebu iu Tablet modu. ASUS VivoBook Flip 12 dizajn nudi izdržljivost na koju se možete osloniti: njena dvostruka zglobna šipka prošla je izvanredni test šarke otvorenog i zatvorenog 20.000 ciklusa.
Ekran i zvučnici
Cinematic audiovisuals
ASUS Tru2Life Video tehnologija čini da svaki video izgleda neverovatno. Kroz inteligentne algoritme optimizira oštrinu i kontrast svakog piksela u svakom okviru za 150 posto kako bi proizveo neverovatno živopisne i realistične slike - svaki put! ASUS Splendid display tehnologija optimizuje slike kako bi pružila bogatije, dublje i preciznije boje - za bilo koju vrstu sadržaja. ASUS VivoBook Flip 12 takođe pruža impresivan zvuk, sa dvostrukim zvučnicima i ASUS SonicMaster tehnologijom za impresivan surround zvuk.

Ekran na dodir
Trenutan odgovor na najlakši dodir
ASUS VivoBook Flip 12 poseduje tehnologiju višestrukog dodira ekrana dizajnirana da odmah odgovori na svaki vaš dodir. Visoko precizni senzori raspoređeni u intervalima od 5mm pružaju dvostruko osetljivost standardnih displeja, čime se ekran ASUS VivoBook Flip 12 odaziva na čak i najmanji dodir.

Performanse
Sledeća generacija procesne moći
ASUS VivoBook Flip 12 se pokreće do najnovije četvorojezgarne Intel® Pentium® procesore koji pruža vodeće performanse za rad i igru. Ovaj snažan procesor isporučuje 30% više obrade i 45% bolje grafičke performanse na Windowsu, nasuprot procesorima prethodne generacije. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili u pokretu - možete više uraditi sa ASUS VivoBook Flip 12. Windows 10 je unapred instaliran, tako da ćete biti spremni za produktivnost pomoću Office 365 *. Povrh toga, ASUS VivoBook Flip 12 ima do 64GB prostora za čuvanje poslovnih prezentacija, foto albuma i multimedijalnih datoteka.
Baterija
Cjelodnevna baterija!
ASUS VivoBook Flip 12 pakuje do 8 sati radnog vremena u jednom punjenju, tako da možete raditi u pokretu bez stalnog traženja izvora napajanja.


Wi-Fi
Brža i stabilnija Wi-Fi veza
ASUS VivoBook Flip 12 uključuje dual-band 802.11ac Wi-Fi za jake, stabilne signale i brzinu prenosa podataka od 2,8 puta od 802.11n. Kao dodatna prednost, 802.11ac Wi-Fi je manje podložan smetnjama od drugih bežičnih uređaja koji rade na istom propusnom opsegu.

Povezivanje
Sveobuhvatna veza
Za maksimalnu pogodnost i kompatibilnost, ASUS VivoBook Flip 12 takođe sadrži USB 3.1 Type-A Gen 1, standardni USB port i jedan HDMI port. I, lako se može proširiti preko slota za microSD karticu.

Touchpad
Veća, precizna dodirna tačka
11,6-inčni ASUS VivoBook Flip 12 sadrži touchpad koji se obično nalazi na većim, 14-inčnim laptop računarima. Dizajniran za izuzetno osetljivu reakciju, dodirna tabla uključuje tehnologiju odbacivanja palmova, koja je vođena ekskluzivnim algoritmom. Ova savršena ravnoteža između osetljivosti i upotrebljivosti obezbeđuje jednostavnu navigaciju pomoću Windows aplikacija i drugih funkcija.
Pregledani proizvodi