Laptop Lenovo V15 N4020 15.6 HD 4GB 256GB FREE DOS

ID: MI14569
Nedostupno
668 KM
s PDV-om
Rata već od 31 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Velicina ekrana: 15.6" FullHD
  •  Procesor: Intel N4020
  •  Ram: 4GB
Količina

Lenovo predstavlja svoju novu seriju laptopa, koja kombinira visoku kvalitetu izrade, snažnu izvedbu i značajke prilagođene potrebama profesionalnih korisnika.

Svaki laptop iz ove serije dolazi s modernim i elegantnim dizajnom, koji privlači pažnju i istovremeno pruža izvrsnu funkcionalnost. Ovi laptopi su dostupni u različitim veličinama zaslona, pružajući korisnicima mogućnost odabira prema njihovim preferencijama i potrebama.

Laptopi Lenovo nude visoku razlučivost zaslona, s jasnom slikom i oštrim detaljima. Bez obzira radite li na uređivanju fotografija, video produkciji ili složenim računalnim zadacima, ovi laptopi pružaju impresivan prikaz boja i kontrasta.

Uz vrhunski performanse, laptopi iz Lenovo dolaze s najnovijim generacijama procesora, snažnim grafičkim karticama i dovoljno radne memorije za obradu složenih zadataka bez zastoja. Bez obzira jeste li dizajner, programer ili inženjer, ovi laptopi su dizajnirani da vam omoguće brzo i učinkovito obavljanje posla.

Lenovo laptopi također dolaze s izvrsnim zvučnicima i podrškom za tehnologiju smanjenja plavog svjetla, osiguravajući da vaše iskustvo korištenja bude udobno i sigurno za oči. Također, laptopi imaju integrirane web kamere i mikrofone za olakšano sudjelovanje u video konferencijama i komunikaciji s kolegama i klijentima.

Osim toga, Lenovo laptopi serije  pružaju širok spektar priključaka, uključujući USB, HDMI i Ethernet priključke, omogućavajući vam jednostavno povezivanje s perifernim uređajima, kao i brzi prijenos podataka

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).