• Rasprodano

Huawei Watch GT 3 Pro Classic 46mm Titanium Grey - Leather Strap

ID: MI14986
Nedostupno
651 KM
s PDV-om
Rata već od 30 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Oštećenja uzrokovana vodom ne podliježu garanciji!

  • Garancija: 12 mjeseci
  • Display: 1.43”
  • Baterija: 530 mAh
  • Trajanje baterije: do 14 dana
  • Poziv/Poruke: Da - Notifikacije
Količina

Huawei predstavlja svoju novu seriju pametnih satova, koja nudi vrhunsku tehnologiju, moderni dizajn i funkcije prilagođene potrebama modernog korisnika.

Svaki sat iz ove serije dolazi s inovativnim značajkama koje omogućavaju korisniku da u potpunosti iskoristi njegov potencijal. Ovi pametni satovi dolaze s veličinom zaslona od 1,43 inča, što omogućuje jasno prikazivanje obavijesti i drugih informacija, sa rezolucijom ekrana od 466 x 466 piksela.

Huawei Watch GT 3 Pro ima snažnu bateriju od 530 mAh koja omogućuje koristenje baterije do 14 dana bez potrebe za punjenjem, što je izuzetno praktično za osobe koje su stalno u pokretu.

Kada je u pitanju praćenje aktivnosti, Huawei Watch GT 3 Pro ima brojne senzore koji prate korisnikove korake, otkucaje srca, količinu potrošenih kalorija, kao i kvalitetu sna. Također ima mogućnost praćenja sportskih aktivnosti, poput trčanja, hodanja, plivanja, biciklizma i drugih.

Huawei Watch GT 3 Pro ima zaštitu zaslona, otpornost na vodu i prašinu, te podržava bežično punjenje. Korisnici također mogu koristiti vlastite preferirane metode otključavanja sata, kao što su PIN koda ili prepoznavanje glasa.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).