• -10%

Televizor VOX 32DSA311B 32" HD ready

ID: VOX32DSA311B
Na stanju
277 KM
249 KM
Uštedi 10%
s PDV-om

Ušteda: 28 KM (10%)

Ušteda: 28 KM (10%)

Rata već od 11 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?

Platite gotovinski ili karticom jednokratno i ostvarite 10% popusta. Redovna cijena za plaćanje kreditnom karticom do 24 rate.

Količina

VOX32DSA311B
10 Artikli

Podaci

Brend televizora
VOX
Dijagonala ekrana
32" HD ready
Smart
Ne
Operativni sistem
Ne
Rezolucija
1366x768
Tehnologija
LED
Garancija
2 godine

Televizor VOX 32DSA311B 32" HD ready

EXTRA BASS™ unosi snagu u sve dionice basa

Pritisnite tipku EXTRA BASS1 da biste glazbu obogatili ozbiljnom snagom niske frekvencije. Funkcionira pojačavanjem dionica basa radi reprodukcije dubokih, snažnih basova. Jednostavno pritisnite tipku da biste aktivirali taj način rada i uživajte u dinamičkom zvuku.

Prilagodite zvuk pomoću 10-pojasnog equalizera 

Prilagodite reprodukciju zvuka osobnom ukusu putem 10-pojasnog grafičkog equalizera. Pomičite klizače da biste stvorili svoj jedinstveni zvučni prostor ili odaberite neku od 10 unaprijed definiranih postavki. U novom načinu rada za karaoke stišavaju se vokalne frekvencije da biste u automobilu mogli uživati u pjevušenju uz glazbu.

Priključite MP3 reproduktor na prednji USB ulaz da biste pristupili svojoj mobilnoj glazbenoj biblioteci.

Uparite ga sa zvučnicima tvrtke Sony da biste postigli još bolji zvuk.

Želite li proširiti svoj sustav? Da biste postigli najbolju moguću kompatibilnost, isprobajte Sonyjeve zvučnike punog raspona FB. Zvučnici nadopunjuju sklopovlje za EXTRA BASS za bogat i snažan zvuk.

Slušajte visokokvalitetne FLAC datoteke

FLAC je format datoteke koji, za razliku od formata MP3, komprimira audiosignal bez gubitka kvalitete zvuka. Priključite uređaj u prednji USB ulaz da biste reproducirali FLAC datoteke i uživajte u nepromijenjenoj kvaliteti.

Ugrađeno pojačalo proizvodi snagu od 55 W x 4 (maksimalno na 4 oma) / 20 W x 4 (RMS na 4 oma) i postiže potrebnu jačinu zvuka.

LCD zaslon okomitog poravnanja za čitljivost

Zahvaljujući širem kutu gledanja i do pet puta većem kontrastu od standardnog zaslona, zaslon s okomitim poravnanjem uvijek je vrlo čitljiv.

USB ulaz omogućuje vam reprodukciju glazbe s uređaja iPhone ili iPod 

Praktični USB ulaz omogućuje jednostavnu reprodukciju glazbe s uređaja sa sustavom iOS. Jednostavno priključite USB kabel (ne isporučuje se u paketu) i upravljajte osnovnim funkcijama reprodukcije dok gledate informacije o pjesmama na zaslonu.

Osvjetljenje usklađeno sa zvukom povećava uzbuđenje

Svjetla koja se mijenjaju i pulsiraju u skladu s dinamikom pjesme imat ćete osjećaj kao da se glazba kreće.

Daljinski ulaz putem volana koji se može konfigurirati 

Želite li umjesto tipki na prijemniku koristiti kontrole na volanu? U kompatibilnim vozilima instalacija je vrlo jednostavna zahvaljujući daljinskom ulazu s volana koji je moguće konfigurirati.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).