Laptop HP ProBook 6570b 4GB 250 GB
Laptop HP ProBook 6570b 4GB 250 GB Prikaži uvećano

Laptop HP ProBook 6570b 4GB 320 GB

Korišteno

380 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 35 KM

Cijena za gotovinu: 330,- KM

Više detalja

  • bez gotovinskog popusta
  • sa gotovinskim popustom

Brand HP
Ekran 15.6"
Procesor Intel Core i5 3320M
Grafička karta Intel HD Graphics 520
RAM Memorija 4GB DDR3
Hard disk 1 250GB
Optički uređaj Da
Web kamera Da
HDMI Ne
Garancija 12 mjeseci

Laptop HP ProBook 6570b 4GB 320 GB

Procesor: Intel Core i5 (3rd Gen) 3320M / 2.6 GHz - 3.3 GHz
Ram: 4 GB DDR3
Hard disk: 320 GB
Grafika: Intel HD
Interfaces DisplayPort, VGA, FireWire, Microphone input, Headphone output, LAN, 2 x USB 2.0, USB 2.0/eSATA, Dock, Battery, 2 x USB 3.0 Modem, Serial
Garancija: 12 mj

HP ProBook

HP je predstavio svoj odličan laptop sa lijepo dizajniranim kućištem i odličnim procesorom. Ovaj HP ProBook pogoni Intel Core i5 3320M procesor i laptop se kao takav dobro pokazao za male i srednje firme i poslovne stručnjake. Materijali od kojih su građeni se uglavnom sastoje od aluminija i plastike. Ovi materijali osiguravaju dobru stabilnost i sigurnost. Sve u svemu, uređaj izgleda jednostavno ali i jako moderno.


Konektori laptopa

Jako mnogo priključaka koje posjeduje ovaj HP ProBook osiguravaju nesmetan rad sa skoro svim oblicima eksternih uređaja. Većina konektora nalazi se na desnoj strani, dok je lijevo uglavnom rezervirano za ventilacijske rešetke. Modeli uglavnom posjeduju sve ono što očekujete: USB portove, HDMI kao i ulaze za SD kartice, punjenje baterije itd.


Mat ekran

Ekran je dobre kvalitete unatoč mat površini. Nismo primijetili nikakvu zrnatost ekrana. Budući da je odstupanje boje malo povišeno, pretpostavljamo da HP ne kalibrira svoje uređaje prije nego što ih pošalje svojim kupcima. Odstupanje u sivim tonovima značajno se poboljšalo nakon naše kalibracije, dok su boje bile tek nešto bolje.
Više o ovom modelu laptopa možete vidjeti na sljedećem linku: HP

Da li kupiti polovan laptop?

Često su novi laptopi dosta skupi za prosječnog korisnika pa se on tada okreće drugoj opciji kupovine.
Jednostavno donese odluku o kupovini polovnog laptopa koji je drastično jeftiniji od novog sa istom konfiguracijom u sebi. E u tom trenutku kupac dolazi do jednog osjetljivog i rizičnog pitanja – da li je sve to ispravno, koliko korišteno i da li će ostati ispravan bar neko duže vrijeme. Više o ovoj temi pročitajte na našem blogu na sljedećem linku: https://procomp.ba/blog/polovan-laptop-da-li-kupiti/

Pregledani proizvodi