• Rasprodano

SEB Tefal multicooker RK812110

ID: ZG0001192510
Nedostupno
274 KM
s PDV-om
Rata već od 13 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Snaga 750W, Kapacitet 5l, 45 programa, Boja bijela
Količina

Multicooker Fuzzy Logic, Idealna cirkulacija toplote za homogeno i ukusno kuhanje zahvaljujući inovativnoj tehnologiji sferične posude. Vizualno kuhanje: kuhanje i izgled. 45 programa kuhanja pružaju veliku svestranost za kuhanje svih vaših omiljenih jela. DIY kuhar omogućuje podešavanje temperature, vremena kuhanja i programa kuhanja za prilagodbu i pamćenje vlastitih recepata. Izdržljiva obla posuda, debljine 2,5 mm s 6 slojeva, uključujući izdržljivu neprijanjajuću oblogu Jednostavno otvaranje 1 klikom. Mogućnost kuhanja s otvorenim poklopcem.Mogućnost pranja u mašini za suđe za sve dijelove koji se mogu skidati. Dodai: Parna košara, kašika za rižu, kašika za juhu, Mjerna posuda i knjiga recepata
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).