Tefal multifunkcionalno kuhalo RK705138

ID: ZG0001065413
Na stanju
208 KM
s PDV-om
Rata već od 10 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
Multicooker Fuzzy Logic, Višenamjenski aparat za pripremanje različitih jela: riže, žitarica, dezerta i jogurta Inovativni aparat s 12 funkcija i 9 predprogramiranih programa za kuhanje
Količina

12 funkcija za svakodnevno jednostavno pripremanje obroka: riža/žitarice, rižoto, podgrijavanje, hrana za bebe, gulaš, kuhanje na pari/juha, jogurt, pečenje/deserti, kratko prženje/prženje, održavanje topline, prilagodljivo vrijeme kuhanja i odgoda početka. • Unutrašnja posuda debljine 2,0 mm s keramičkom oblogom i oblikom dijamanta za bolje rezultate kuhanja. • Prilagodljivo vrijeme kuhanja. • Podešavanje do 24 sata unaprijed. • Dodaci: košara za kuhanje na pari, žlica za rižu, žlica za juhu, mjerna šalica, držač za žlicu i knjiga recepata.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).