• Rasprodano

Xiaomi Redmi Pad 4GB 128GB Graphite

ID: MI15340
Nedostupno
492 KM
s PDV-om
Rata već od 23 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  • Garancija: 12 mjeseci
  • Ekran: 10.61"
  • Procesor: Octa-core 2x2.2 GHz & 6x2.0 GHz
  • Baterija: 8000mAh
Količina

Xiaomi predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderni dizajn prilagođen potrebama modernog korisnika. Svaki tablet iz ove serije ima impresivni zaslon veličine 10,61 inča, koji omogućuje jasan prikaz slike i tekstualnih informacija. Samsung ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućuje glatko izvođenje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 128GB

Xiaomi ima snažnu bateriju kapaciteta 8000 mAh koja traje cijeli dan i omogućuje vam da koristite svoj tablet bez potrebe za punjenjem. Kada je u pitanju kamera, Xiaomi ima stražnju kameru od  8MP. Xiaomi ima visoku razinu sigurnosti, s mogućnostima otključavanja kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Također ima mogućnost povezivanja s Wi-Fi mrežom i Bluetooth vezom za povezivanje s drugim uređajima.

Ovaj tablet je izuzetno praktičan za korištenje kod kuće, na putovanjima ili u poslovnom okruženju. Xiaomi je dizajnirao ovaj tablet tako da zadovoljava potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke značajke i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U rubrici za specifikacije na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora,6GB RAM memorije, rezolucija zaslona i drugo

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).