home Kamin, električni, 2000W, LED svjetlost, WiFi - FKK 3000 WIFI

ID: TR9971
Na stanju
567 KM
s PDV-om
Rata već od 26 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
FKK 3000 WIFI
Količina

Električni kamin je odličan izvor primarnog grijanja domova. Smanjuje pritisak početkom sezone grijanja, kada još nije toliko hladno i uz pomoć termostata održat će Vaš dom ugodno toplim. Električni kamin možda nema šarm tradicionalnog kamina, ali je puno zahvalniji za održavanje i jednostavniji za upotrebu. Električni kamin se može postaviti na zid poput slike. U usporedbi s tradicionalnim kaminima na drva, karakteriziraju ih mnogobrojne prednosti: nestaje potreba za dimnjakom, čišćenjem i održavanjem ložišta, lagano se premještaju, sadrže mogućnost efekt plamena u različitim bojama, kao i mogućnost rukovanja na daljinu. Električni kamin FKK 3000, grijalica podesive snage 1000W / 2000W, montaža na zid, ugrađen WiFi, upravljanje preko aplikacije pametnog telefona i preko daljinskog upravljača,realan efekt plamena, učinak plamena se može koristiti zasebno, termostat, dimenzije: 100 x 13 x 50 cm, napajanje 230VAC / 50Hz
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).