home Ovlaživač sa osvježivačem zraka, 80W, 3 litre - LH 300

ID: TR5523
Na stanju
144 KM
s PDV-om
Rata već od 7 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
LH 300
Količina

Uređaj LH 300, namjenjen je za hlađenje i osvježenje prostorija. Hladna voda cirkulira u uređaju i uz hlađenje osvježava prostor, protok zraka osigurava ventilator sa 3 brzine i oscilirajuće zavjese. Uključenjem "hlađenje" hladnjak počinje isparavati vodu iz 3-litarskog spreminika čime se zrak dodatno ohladi. Dodatno hlađenje zraka postiže uz umetanjem smrznutih paketića za led u spremnik. Uređaju nije potrebna instalacija, ispušna cijev, postavite ga gdje želite i trebate. Ergonomska ručka i kotačići olakšavaju pomjeranje. Poseban bonus je taj što se uređaj može upotrebljavati ne samo za klimatizaciju nego i kao osvježivač zraka. Sav zrak prolazi kroz jednostavan i učinkovit filter. Filter ( LH 300/T) je jednostavno skinuti i očistiti.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).