GAMING RAČUNAR Run i5 3470 AMD R7 240 2GB
 Računar  Monster  I5 AMD  R7 240 2 GB Prikaži uvećano

GAMING RAČUNAR Run i5 3470 AMD R7 240 2GB

Korišteno

439 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od: 47 KM

Cijena za gotovinu: 439,- KM

Više detalja

  • bez gotovinskog popusta
  • sa gotovinskim popustom

GAMING RAČUNAR Run  i5 3470 AMD R7 240 2GB

Procesor Intel Core i5-3470 3.2 - 3.6 GHz
Ram 8 GB DDR3
Hard disk 500 GB
Matična ploča  Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3
Grafička AMD RADEON R7 240 2 GB DDR3 (novo 36mj garancije )
Garancija računar  12 mjeseci

Kompjuteri ili laptopi za igru su posebno dizajnirani uređaji za igranje video igara za koje je obično potrebno jako puno kompjuterske snage i visoki fps. Velike frustracije kod igrača se dešavaju onog momenta kada pokrenu igru a ona ne može igrivo da se pokrene. Često je to zbog slabe konfiguracije koja ne može da pokrene nove igre, a one opet često zahtjevaju nove nadogradnje. Međutim, postoje jako dobre konfiguracije koje neće praviti probleme, i ovo je jedna od njih.

Procesor gamerskog računara

Gaming računar koji vam nudimo pogoni odličan Intel Core i5-3470 procesor koji će na najbolji naćin odraditi svoj zadatak kako bi ostale komponente besprijekorno radile. A i ostali dijelovi ovog računari su izabrani na najbolji naćin, i njihove besprijekorne karakteristike poboljšavaju rad ove odlične konfiguracije.Grafička kartica

AMD RADEON R7 240 2 GB DDR3 grafička kartica u kombinaciji sa procesorom daje dovoljnu brzinu da bez problema i ugodno igrate igre koje želite. Osim toga, imate mogučnost izmjene grafičke kartice u slućaju da nakon nekog vremena primjetite neke probleme sa najnovijim igrama. Međutim, u ovom trenutku sa tim nećete imati problema i gaming računar koji nudimo ispuniće sva vaša očekivanja.

Prostor za instalaciju

Skoro svakodnevno sa izlaskom neke nove igre, dolazi do povećanja zahtjeva prostora za instalaciju i kvalitetno pokretanje tih igri. Ovaj gamerski računar je opremljen sa dovoljno prostora za snimanje pozicija i instaliranje igre, i to vam daje sigurnost da će računar besprijekorno raditi dok vi igrate vašu omiljenu igru.

Ostale komponente

Komponente koje posjeduje ovaj gamerski računar su brižno odabrane, i tokom igranja će dati jako dobre rezultate. Na kraju možemo još reći da vas ova konfiguracija neće iznevjeriti i da će te sa oduševljenjem provesti ugodne sate, ako ne i dane igrajući igre koje volite.

Pregledani proizvodi