GAMING RAČUNAR Run i5 3470 AMD RX 270 2GB +gratis Gaming Bundle Fantech
GAMING RAČUNAR Run i5 3470 AMD  RX 270 2GB +gratis Gaming Bundle Fantech Prikaži uvećano

GAMING RAČUNAR Run i5 3470 AMD RX 270 2GB +gratis Gaming Bundle Fantech

Korišteno

565 KM

Maloprodajna cijena
Rata već od:52 KM

Cijena za gotovinu: 488,- KM

Više detalja

  • bez gotovinskog popusta
  • sa gotovinskim popustom

GAMING RAČUNAR Run i5 3470 AMD  RX 270 2GB +gratis Gaming Bundle Fantech

Procesor  Intel Core i5-3470 3.2-3.6GHz
Ram 8 GB DDR3
Hard disk 500 GB
Matična ploča   Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3
Grafička AMD R9 270 2GB DDR5 256 - bit (garancija 12 mjeseci)
Gratis: GAMING TASTATURA FANTECH K613L FIGHTER II
           MIŠ FANTECH X5S ZEUS
           FANTECH MP35 SVEN
Garancija računar  12 mjeseci

Kompjuteri ili laptopi za igru su posebno dizajnirani uređaji za igranje video igara za koje je obično potrebno jako puno kompjuterske snage i visoki fps. Velike frustracije kod igrača se dešavaju onog momenta kada pokrenu igru a ona ne može igrivo da se pokrene. Često je to zbog slabe konfiguracije koja ne može da pokrene nove igre, a one opet često zahtjevaju nove nadogradnje. Međutim, postoje jako dobre konfiguracije koje neće praviti probleme, i ovo je jedna od njih.

Procesor gamerskog računara

Gaming računar koji vam nudimo pogoni odličan Intel Core i5-3470 procesor koji će na najbolji naćin odraditi svoj zadatak kako bi ostale komponente besprijekorno radile. A i ostali dijelovi ovog računari su izabrani na najbolji naćin, i njihove besprijekorne karakteristike poboljšavaju rad ove odlične konfiguracije.Grafička kartica

AMD R9 270 2GB DDR5 256 - bit grafička kartica u kombinaciji sa procesorom daje dovoljnu brzinu da bez problema i ugodno igrate igre koje želite. Osim toga, imate mogučnost izmjene grafičke kartice u slućaju da nakon nekog vremena primjetite neke probleme sa najnovijim igrama. Međutim, u ovom trenutku sa tim nećete imati problema i gaming računar koji nudimo ispuniće sva vaša očekivanja.

Prostor za instalaciju

Skoro svakodnevno sa izlaskom neke nove igre, dolazi do povećanja zahtjeva prostora za instalaciju i kvalitetno pokretanje tih igri. Ovaj gamerski računar je opremljen sa dovoljno prostora za snimanje pozicija i instaliranje igre, i to vam daje sigurnost da će računar besprijekorno raditi dok vi igrate vašu omiljenu igru.

Ostale komponente

Komponente koje posjeduje ovaj gamerski računar su brižno odabrane, i tokom igranja će dati jako dobre rezultate. Na kraju možemo još reći da vas ova konfiguracija neće iznevjeriti i da će te sa oduševljenjem provesti ugodne sate, ako ne i dane igrajući igre koje volite.

Pregledani proizvodi