Xiaomi Smart Pet fountain - pametna fontana za ljubimce

ID: MI15071
Na stanju
122 KM
s PDV-om
Rata već od 6 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Kapacitet: 2L
  •  Težina: 3kg
  •  Dimenzije: 19x 19x 17cm
Količina

Xiaomi fontana za vodu kreirana je za kućne ljubimce kako bi imali uvijek dostupnu vodu čak i ako niste kod kuće. Putem MI Home aplikacije obavještava vas kada je potrebno dodati vode, očistiti ili zamijeniti filter. Možete birati između više od jednog načina rada kako bi prilagodili punjenje vodom ovisno kako je potrebno – kada je manjak vode u aplikaciji se pokaže crveni indikator koji podsjeća na punjenje. Može se puniti automatski ili se automatizam može i ugasiti. Spremnik može sadržavati 2L vode koje može biti dovoljno za 4 dana za jednu odraslu mačku ili manjeg psa, tako da se ne morate brinuti da će biti žedni dok izbivate iz kuće ili ste na poslu. 

U slučaju nestanka struje, može postepeno ispuštati vodu. Fontana je testirana od strane mjerodavne agencije, spremnik za vodu je u skladu sa zahtjevima za materijal koji dolazi u kontakt s hranom što osigurava čistu i kvalitetnu vodu te je sigurno za sve kućne ljubimce. Četiri stepena filtracije vode uklanjaju sitne čestice, dlaku i hlor iz vode koji mogu biti štetni za ljubimce. Voda filtira u krug i tako omogućuje svježu vodu kroz cijeli dan.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).