Clicky

Kupovina na rate - ProComp doo

Kupovina na rate? Jednostavno!

Pravo na kredit imaju svi građani koji žive u Bosni i Hercegovini.

Mi kao firma imamo zaista mnogo opcija za prodaju na rate (kreditne kartice, bankovni krediti, mikrokreditne organizacije…) ali za početak najvažnije je da nam napišete informaciju da li ste zaposleni, jeste li prijavljeni ako radite ili ste student / penzioner tj. koji je Vaš status?

Kada nam javite Vaš status mi ćemo Vam predložiti najbolju opciju za kupovinu te Vam poslati detaljne informacije i prijedlog kako realizovati kupovinu. Imamo dosta različitih kreditnih aranžmana koje prilagođavamo Vašim mogućnostima. Generalno, obezbijedili smo specijalne uslove kao i niže kamatne stope a kredit je moguće da dobiju sve strukture stanovništva.

Obzirom da sa našim partnerima imamo Ugovore potpisane za regiju cijele BiH, nije potreban vaš dolazak u našu poslovnicu, sve završavamo elektronski unutar 48h i nakon što dobijemo odobrenje da je kredit realizovan mi šaljemo robu na Vašu adresu putem Euroexpress brze pošte!

Način kupovine na rate

Generalno, procedura se pokazala veoma jednostavnom, nakon što proslijedimo vaše kontakt informacije dalje dogovarate sa kreditnim službenikom na terenu ovisno od toga kakva su Vam primanja, gdje radite i da li ste prijavljeni ili ste student, penzioner... za realizaciju kredita najvažnije je dokazati da imate odakle vraćati mjesečnu ratu! Ono što nam se pokazalo u praksi, ova kreditna linija je zaista povoljna + najbrža moguća a ako Vas zanima finalni obračun rate, potrebno je samo da nam pošaljete spisak artikala koji Vas zanimaju (niste ograničeni samo na jedan artikal) i mi ćemo Vam onda poslati tačnu informaciju kolika je visina mjesečne rate sa svim troškovima na 6, 8, 10 ili  12mjeseci.

UKRATKO: Da bismo realizovali kredit, potrebno je samo da nam napišete koji artikal vas zanima, mi ćemo vam poslati obračun rate i ako je u redu onda nam šaljete vaše ime i prezime, broj telefona a mi ćemo dalje sve završavati.

Druga opcija jeste da kupite željeni artikal putem kreditnih kartica Raiffeisen, UniCredit banke i Intesa Sao Paolo banke (Shopping kartice). U ovom slučaju trebate doći u naš prodajni objekat i provući karticu na POS terminalnu ili narudžbu izvršiti putem web stranice.

Krediti

Minimalna vrijednost kupovine ne može biti manja od 300 KM.

Za sva dodatna pitanja u vezi vaše kupovine pozovite info telefon 032 221 654 ili kontakirajte nas putem uživo chat podrške na našoj web stranici.