Xiaomi Electricno Kuhalo

ID: MI6540
Na stanju
69 KM
s PDV-om
Rata već od 3 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
  •  Garancija: 12 mjeseci
  •  Kapacitet: 1.5L
  •  Snaga: 1800W
  •  Unutrašnjost: Nehrđajući čelik
Količina

Xiaomi Mi Electricno Kuhalo

Xiaomi Mi električno kuhalo nudi brzo zagrijavanje vode jer preko dna za grijanje od polietilena velike snage 1800 W, vodu možete vrlo brzo prokuhati. Unutrašnji sloj kuhala je od nerđajućeg čelika pa se lako čisti i pere, a kapacitet mu je 1.5 litara.

S dvoslojnim dizajnom kućišta, čak i ako se obloga nalazi u stanju visoke temperature od 100 stepeni Celzijusa, kuhalo izvan tijela ima samo 40 stepeni C. Ovo kuhalo je i svojevrsna termo boca budući da toplotu čuva i do 12 sati. Elegantnog je dizajna koji će se uklopiti u svaku kuhinju, a priprema čaja u njemu će predstavljati pravo zadovoljstvo.

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).