STATIV HAMA PROFIL DUO, 150 - 3D

ID: LJ115116
Na stanju
87 KM
s PDV-om
Rata već od 4 KM mjesečno na 24 rate. Saznaj više?
3D nagibna glava omogućuje savršeno poravnanje za pejzažne i portretne snimke -Brza ploča za brzo mijenjanje fotoaparata -Središnji stup može se ukloniti kako bi se koristio kao potpuno funkcionalan monopod -Tronožac za fotografije bez zamućenja i stabilnost na neravnom terenu, pogodan za foto i video kamere -Velika, funkcionalna brza brava za brzo i jednostavno zaključavanje duljine nogu u bilo kojem položaju -Duhovna razina integrirana u glavu i bazu stativa -S gumenim nogama za sigurno stajanje -Ručke od pjene koje ne kližu na nogama postolja za uporabu u svim vremenskim uvjetima -Monopod, min. visina 45 cm / maks. visina 162 cm
Količina

Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH, u roku 24/48h. Dostavljamo na sve adrese u Bosni i Hercegovini putem brze pošte.
Možete nas kontaktirati putem emaila [email protected] ili telefonski 032 221 654 kako bi Vam pomogli u ovom jednostavnom koraku. Potom vam šaljemo predračun naslovljen na vašu firmu. Proizvod se dostavlja brzom poštom, sa svom pratećom dokumentacijom (ovjerena garancija, fiskalni račun, A4 račun).